Nu pot urina.
Salutare! M-am masturbat acum ceva timp si acum nu mai pot urina ca inainte. Ma fortez sa urinez, simt mereu vezica plina. Nu ma doare nimic. Daca ma fortez urinez niste stropi. Chestia e ca inainte de masturbare urinam excelent. Care e faza? Imi e teama, sunt copil..
5 comentarii
Nu te mai masturba, atunci cind vei fi mare si adult ai mare nevoie de potenta , altfelvei ramii inpotent inca din tinerete. Tu alegi daca vrei sa-ti faci o familie ori sa mergi la psihiatri din cauza problemelor ce vor apare din cauza acesta si nici nu o vei rezolva vreodata.
Pai si care ar fii cauza pentru care urinez greu? O sa mi treaca?
E posibil sa fi facut o infectie urinara. Mergi la un urolog sau la medicul de familie.
Cit timp a trecut de la activitatea de satisfactie ?
O sa-ti treaca, dar nu o mai freca atita, asta-i motivul, o sa-ti curga si singe daca mai insisti atita.Din cauza frecarii s-a dilatat pe interior canalul uretral. O alta problema f f inportanta de aici inainte nu te speli pe gland cu sapun, sampos ori alte lotiuni, te speli numai cu apa calda.
O sa-ti treaca, dar nu o mai freca atita, asta-i motivul, o sa-ti curga si singe daca mai insisti atita.Din cauza frecarii s-a dilatat pe interior canalul uretral. O alta problema f f inportanta de aici inainte nu te speli pe gland cu sapun, sampos ori alte lotiuni, te speli numai cu apa calda.
nu esti cam extrem ?! sange de la masturbare ?! poate doar daca practica meseria asta zilnic, insa si atunci e o problema. nu mai poate avea erectie, deci cum poti sa ajungi la sangerare ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62Masturbare nenorocita
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 7Probleme cu ejacularea... ma masturbez zilnic
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 3Jeturi de sperma neasteptate in timpul somnului
- 3masturbarea!!!
- 5un singur rinichi si imporsibilitate de a urina
- 7Masturbare frecventa.. cam de 2 ori pe saptamana
- 5Masturbarea asta!
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 1Poate masturbarea sa opreasca din cresterea in inaltime?
- 3Dureri abdominale din cauza masturbării?
- 5M-am dezvirginat sau sângele poate fi de la un mic accident?
- 2Nu pot sa urinez
- 0Probleme sub preput
- 2Masturbare rapidă
Mai multe informații despre: imposibilitatea de a urina masturbarea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: