Mâncarimi si secretie in exces

Bună ziua,
Am 20 de ani si recent (acum 2 saptamani) mi-am inceput viata sexuala. Eu si partenerul meu am folosit prezervative.
Acum o sapt mi-a venit menstruatia. A durat mai putin decat de obicei cu 2-3 zile, iar la sfarsitul acesteia am acuzat mancarimi in zona genitala si o secretie mai abundenta.
Am fost ieri la ginecolog mi-a recoltat secretie vaginala+ test papanicolau, iar ca "tratament" pana la venitea rezultatelor mi-a recomandat sa fac spalaturivaginale cu irigaorul si sa imi curat vaginul cu degetul folosind un gel special ZILNIC.
am inteles ca nu ar fi recomandate aceste spalaturi zilnice.. o sa mai merg la un alt consult ginecolgic, sunt de parere ca 2-3 opinii in plus nu strica, o fac pt sigiranta mea.
Ce parere aveti? Ce as putea sa am? Sunt bune spalaturile vaginale asa de dese?
Multumesc
Am 20 de ani si recent (acum 2 saptamani) mi-am inceput viata sexuala. Eu si partenerul meu am folosit prezervative.
Acum o sapt mi-a venit menstruatia. A durat mai putin decat de obicei cu 2-3 zile, iar la sfarsitul acesteia am acuzat mancarimi in zona genitala si o secretie mai abundenta.
Am fost ieri la ginecolog mi-a recoltat secretie vaginala+ test papanicolau, iar ca "tratament" pana la venitea rezultatelor mi-a recomandat sa fac spalaturivaginale cu irigaorul si sa imi curat vaginul cu degetul folosind un gel special ZILNIC.
am inteles ca nu ar fi recomandate aceste spalaturi zilnice.. o sa mai merg la un alt consult ginecolgic, sunt de parere ca 2-3 opinii in plus nu strica, o fac pt sigiranta mea.
Ce parere aveti? Ce as putea sa am? Sunt bune spalaturile vaginale asa de dese?
Multumesc
1 comentarii

Buna ziua,
Spalaturi intravaginale nu sunt recomandate, consultati va rugam un alt medic pentru a valida recomandarea respective, sunt medici care le recomanda si medici care nu
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Spalaturi intravaginale nu sunt recomandate, consultati va rugam un alt medic pentru a valida recomandarea respective, sunt medici care le recomanda si medici care nu
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 4Mancarimi in zona inghinala
- 13mancarimi vaginale
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 1mancarime si usturime!
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 7Mancarime in zona genitala
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 1Besici sub capul penisului
- 1Mă deranjează clitorisul
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
- 2Mâncărime scrot
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala spalaturile vaginale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: