Mincarimi labiile mici, ajutor
Ajutor!!! Am mincarimi... la labiile mici in directia de sus, linga clitoris. daca scarpin, ma maninca mai tare, apare deobicei cind am ciclu menstrual. daca nu ma scarpin, nu ma maninca. A aparut astazi mincarimea, shi am mai avut-o o singura data, de mult timp shi trece de la sine, dar vreau sa inteleg de ce am aceasta mincarime.
VA mai spun ca cilcul menstrual imi apare o data la 35-40 de zile shi dureaza 6 zile.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
VA mai spun ca cilcul menstrual imi apare o data la 35-40 de zile shi dureaza 6 zile.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
3 comentarii
Probabil ai facut o candidoza.
Mergi la ginecologie sa iti dea trimitere sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, deoarece este posibil sa ai si altceva si nu va fi suficient un tratament local.
Mergi la ginecologie sa iti dea trimitere sa faci analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, deoarece este posibil sa ai si altceva si nu va fi suficient un tratament local.
Foarte buna sugestia data de Tema.
Daca la analize nu iese nimic si apare cu precadere in zilele de menstruatie e posibil sa fie de la modificarea Ph-ului local. Poti sa dai cu crema de galbenele, sa te speli cu sapun pentru igiena intima, nu din cele clasice. Dar asta numai dupa analize, sa excluzi alte cauze ce se pot croniciza.
Sanatate!
Daca la analize nu iese nimic si apare cu precadere in zilele de menstruatie e posibil sa fie de la modificarea Ph-ului local. Poti sa dai cu crema de galbenele, sa te speli cu sapun pentru igiena intima, nu din cele clasice. Dar asta numai dupa analize, sa excluzi alte cauze ce se pot croniciza.
Sanatate!
Multumesc mult...
problema e ca sunt intr-o tara straina shi nu e atit de ushor sa mergi la un medic, dar voi face tot posibilul.
problema e ca sunt intr-o tara straina shi nu e atit de ushor sa mergi la un medic, dar voi face tot posibilul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale labiilor
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 14Pete albe si mancarime
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 3Bubite si mancarimi.
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 8Mancarimi vaginale
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 1penis cu mancarimi
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 3mancarimi zona genitala
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 1Afectiune genitala
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 5Simt un disconfort in zona intima
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 0Prurit in zona intima
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala