mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
rog cine imi poate da un raspuns? sotul meu de 10 ani tot se chinuie cu aceasta problema. cand se trezeste din somn. are stari de voma groaznice, dupa ce se linisteste il apuca mancarimiile pe tot corpul se scarpina pana se face basici si rani in general pe spate si mai mult in zona rinichilor. dupa cateva ore in acele zone parca nu ar fi existat absolut nimic, pielea ramine curata curata. este ceva pe sistem nervos? exista vreun tratament pntru asa ceva? va rog sa ne ajutati cu un sfat medical...
multumesc
multumesc
3 comentarii
Cati medici si de ce specialitati a consultat sotul dvs in acesti 10 ani ? Ce tratamente a urmat?
Buna seara! V a multumesc foarte mult d-mul Dr Dorin Mihalache pntru raspuns.Sotul meu.nu a urmat nici-un fel de tratament si sa va spun de ce: in primul rand este foarte fricos refuza sa mearga la medic.Are 33 de ani si din cauza meseriei nu mai are un program normal de odihna, ziua doarme noaptea munceste asta de 15 ani ( muzicant) tot timpul imi zice merg, merg dar degeaba spune ca este din cauza stresului, neodihnei, nervilor.De aceea am ajuns aici. Nu stiu cum pot sa-l ajut stariile lui se agraveaza din ce in ce mai mult.CUM pot sa iau legatura cu dumneavoastra? telefonic daca se poate. MULTUMESC!
Daca faceti click pe midorin42 sau pe bannerul din dreapta cu Cabinetele medicale Mihalache, veti gasi numerele la care pot fi apelat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 7bubite rosii care se extind pe corp
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 4Tot ce maninca, varsa..
- 3mancarimi de piele dupa soare
- 5pitiriazis.. de doua luni ma mananca pielea ingrozitor; imi vine sa urlu!
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 3voma +temperatura
- 8interesant
- 7greata, voma
- 2stare de voma dupa masa de seara
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 1Voma dupa tratament cu antibiotic?
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 2Mancarime de piele dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Mancarime insuportabila a pielii
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: