mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
Dupa 2-3 zile de la primul contact sexual, au inceput mancarimile in zona genitala.Dezvirginarea s-a facut insotita de dureri si scurgere de sange...
3 comentarii
sangerarea si durerea este ceva normal. dar mancarimile nu sunt normale asa ca ar fi bine sa consulti un medic. ar putea fi o infectie!
Bună Cristina,
Se poate să fi făcut candidă, prima reacţie este aceasta, mâncărimi în zona vaginului. Prietenul tău are şi el mâncărimi sau numai tu. Aţi folosit prezervativ?
Candida nu se ia numai prin transmitere, dar poţi să faci de la orice, chiar şi de la alimentaţie, deci să nu ai reţinerea, în caz de nevoie, să vorbeşti cu mama ta pentru programare la medic- în caz că eşti minoră.
Caută mai multe informaţii şi vezi dacă simptomele se aseamănă.
Se poate să fi făcut candidă, prima reacţie este aceasta, mâncărimi în zona vaginului. Prietenul tău are şi el mâncărimi sau numai tu. Aţi folosit prezervativ?
Candida nu se ia numai prin transmitere, dar poţi să faci de la orice, chiar şi de la alimentaţie, deci să nu ai reţinerea, în caz de nevoie, să vorbeşti cu mama ta pentru programare la medic- în caz că eşti minoră.
Caută mai multe informaţii şi vezi dacă simptomele se aseamănă.
Poti merge la medic si fara parinti, chiar daca esti minora, daca asta te impiedica cumva sa mergi la un consult ginecologic...Ar trebui sa-ti faci PAP si analiza secretiei, numai asa medicul iti poate spune sigur ce ai, de la distanta.subiectiv...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 4mancarimi in zona inghinala
- 4Mancarime la anus si vagin
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 5bube si macarimi zona genitala
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 2mancarimi in zona genitala
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 0Iritatie si mancarime penis
- 2Problema în urma unui act sexual
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 1mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala