Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
![iordanmihai](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am o problema cu care ma confrunt ce ceva timp(aproximativ 4luni).Am o roseata pe penis care ma jeneaza.Am mancarimi (mai ales cand este in erectie) si dureri in timpl actului sexual.
Am fost la medicul dermatolog in urma cu 2 luni si mi-a pus acest diagnostic "Balanita candidozica'".Am urmat tratamentul prescris si anuma: Tragoven unguent 1saptamana dupa care Travocort unguent 1saptamana.In tot acest timp dupa ce ma spalam clateam cu o solutie de apa cu bicarbonat.Dupa acest tratament simtomele de mancarime au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
Am incercat mai multe unguente (Cutaden, Betadine, acum incerc cu Canesten 3 saptamani )dar nu vad nici-o ameliorare.
Tin sa subliniez faptul ca sunt casatorit, nu am nici-o alta relatie sexuala decat cu sotia mea, folosesc prezervativul si tin o igiena intima stricta. A fost si sotia mea la ginecologie a facut analize si ea nu are nimic.
Sunt convins ca pana acum nu am folosit tratamentul cuvenit acestei afectiuni.
Va rog sa ma ajutati a-mi recomanda un tratament eficient.
Va multumesc.
Am o problema cu care ma confrunt ce ceva timp(aproximativ 4luni).Am o roseata pe penis care ma jeneaza.Am mancarimi (mai ales cand este in erectie) si dureri in timpl actului sexual.
Am fost la medicul dermatolog in urma cu 2 luni si mi-a pus acest diagnostic "Balanita candidozica'".Am urmat tratamentul prescris si anuma: Tragoven unguent 1saptamana dupa care Travocort unguent 1saptamana.In tot acest timp dupa ce ma spalam clateam cu o solutie de apa cu bicarbonat.Dupa acest tratament simtomele de mancarime au mai scazut in intensitate dar nu au disparut.
Am incercat mai multe unguente (Cutaden, Betadine, acum incerc cu Canesten 3 saptamani )dar nu vad nici-o ameliorare.
Tin sa subliniez faptul ca sunt casatorit, nu am nici-o alta relatie sexuala decat cu sotia mea, folosesc prezervativul si tin o igiena intima stricta. A fost si sotia mea la ginecologie a facut analize si ea nu are nimic.
Sunt convins ca pana acum nu am folosit tratamentul cuvenit acestei afectiuni.
Va rog sa ma ajutati a-mi recomanda un tratament eficient.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 1Naparlirea Penisului, Este Grav ?
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 4am si eu o problema...
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 0Întrebare
- 2Prurit vaginal
- 5Simt un disconfort in zona intima
- 4Coaja galbenă testicule
- 2Experiență sexuala. mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune.
Mai multe informații despre: balanita candidozica mancarimile in zona genitala