bubite insotite de mancarime
Mi-a aparut in zona dintre picioare niste bube intotite de macarime puternica.Daca sunt scarpinate se maresc si capata o forma rotunda cu margini rosii si ridicate. O parte s-au vindecat dar incearca sa iasa din nou.Ma tem sa nu se raspandeasca in zona genitala. Cer sfaturi.Multumesc (presupun ca este o ciuperca...)
3 comentarii
Posibil sa ai dreptate, adica sa fie o ciuperca. Pentru confirmarea diagnosticului si tratament ar trebui sa te vada un dermatolog.
De la o pisica mi-a aparut tinea corpis, am luat tratament prescris de catre doctorul de la dermatologie, care se cheama Nizoral si Travogen.Pentru un timp mi-a trecut apoi imi apar din nou!!!Ce sa ma fac??? Asi dori un rapuns urgent pentru ca am fost atenta cu animalele!!!
Fie nu ai facut tratamentul timp de 30 de zile, fie nu este corect diagnosticul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 2Sunt nelamurita!
- 6Cosuri mari in zona genitala
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 3Mancarimi in zona genitala
- 0Am mancarimi in zona genitala
- 0poate fi candidoza?
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 1Mancarime vagin
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1mancarimi si usturimi in zona genitala
- 1Bubite pe labiile mici
- 2infectie vaginala
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Mancarimi si bubite inghinale
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala