Mancarimi corp si bubite de 2 ani incoace
Mancarimi pe tot corpul, se poate sa fie vorba de paraziti intestinali?Eozinofilele sunt peste limita normala.
4 comentarii
Cauzele mancarimilor pot fi multiple, inclusiv datorita parazitilor intestinali. Daca simptomele dureaza de 2 ani ar fi necesare o serie de investigatii mai serioase. Adresati-va unei clinici dermatologice.
Va multumesc ca mi-ati raspuns, ma gandesc sa nu fi luat ceva de la un amic acum 2 ani si ceva, el a avut ceva asemanator pe corp si mi-a zis ca a fost la dermatolog si i-a spus ca e vb de un virus care l-a primit de undeva si ca se poate extinde pe tot corpul si i-a dat ceva creme.Ce virus ar putea fi?Nu ma mananca tot timpul la fel de rau pielea, cand cum, dar bubite am tot timpul mai ales pe decolteu si pe spate, sunt aspre la pipait, iar in general pielea corpului e mult mai sensibila si ma ustura, mi-a aparut si o pata de 1 cm pe burta acum 1 luna iar pe pielea capului am deasemenea o eruptie rosie chiar la baza.Pratic tot ma mananca, pana si in gura si ochii mai nou, nu stiu ce sa mai fac.Va rog sa imi spuneti ce analize ar trebui sa fac, in afara de sange si copro.Cele de sange le-am facut saptamana trecuta si in septembrie si de urina, copro o sa il fac cat de curand.In luna septembrie mi-au iesit monocitele si bazofilele peste limita normala iar acum mi-au iesit eozinofilele.La examenul de urina de acum mi-au iesit frecvente cristale oxalat de calciu.
In luna septembrie VSH mi-a iesit 7 mm la 1 h, acum am facut analizele la alt laborator si culmea vad ca nu mi-au facut VSH:|
Va rog frumos sa ma ajutati...nici nu stiu la ce rubrica sa adaog comentariul...ma mananca tot corpul inclusiv tenul si scalpul, am si dermografism si imi ies si bubite de la scarpinat.asta acuma recent, dar de vre-o 3 luni cand m-am dus in Franta mi-au iesit cosuri pe spate si pe maini cam adanci in piele.sunt plina de ele si pe ten
la fel.pe picioare si pe coapse imi ies dar sub piele si au ceva inauntru ca si grasimea inchegata, ca si cosurile ce trec...mi le scot foarte greu si imi rup pielea din jurul lor, ca urmare sunt plina de mici cicatrici pe tot corpul, pe langa faptul ca am si foliculita. De 2 saptamani mi s-au agravat mancarimile si sunt foarte suparatoare.Nu stiu de la ce pot fi, posibil alergii, posibil oxiuri(am mai avut si anul trecut, ma mananca si nasul ingrozitor si matele ma dor cateoadata, ma inteapa dupa anumite mancaruri).nu pot merge la doctor de curand si ma streseaza gandul ingrozitor...Va rog sa-mi spuneti ce cauze principale ar putea fi si ce doctor sa vizitez prima data...Va multumesc!
la fel.pe picioare si pe coapse imi ies dar sub piele si au ceva inauntru ca si grasimea inchegata, ca si cosurile ce trec...mi le scot foarte greu si imi rup pielea din jurul lor, ca urmare sunt plina de mici cicatrici pe tot corpul, pe langa faptul ca am si foliculita. De 2 saptamani mi s-au agravat mancarimile si sunt foarte suparatoare.Nu stiu de la ce pot fi, posibil alergii, posibil oxiuri(am mai avut si anul trecut, ma mananca si nasul ingrozitor si matele ma dor cateoadata, ma inteapa dupa anumite mancaruri).nu pot merge la doctor de curand si ma streseaza gandul ingrozitor...Va rog sa-mi spuneti ce cauze principale ar putea fi si ce doctor sa vizitez prima data...Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 5basicute cu lichid pe degete
- 7mancarime a pielii
- 8furunculita?
- 2mincarimi la degetele de la picioare
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 5pitiriazis.. de doua luni ma mananca pielea ingrozitor; imi vine sa urlu!
- 3ten uscat cu mancarimi
- 10Bube pe piele
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 2Bubite pe corp
- 1Mancarimi piele uscate.
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 0Ciuperca?
- 1Mancarime
- 2Mancarime putetnica
- 0Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
- 0Mancarime cu umflaturi
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: