de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
Buna seara, de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe piciare, am tot zis ca ma duc la medicu de familie, dar mai intai vreau sa stiu ce am, adik daca a avut cineva tot acelasi mancarimi. A da si daca ma scarpin, mancarimea se tot extinde. Daca a avut cineva, tot asa mancarimi si a luat crema sau pastile sau ceva, va rog sa imi spuneti si mie, multimesc !
3 comentarii
Am uitat sam ai spun ca cat mam scarpinat au aparut rani si au ramas pe burta niste pete negre :|, noaptea ma mananca foarte tare, nu pot sa dorm, si mai ales atunci cand este foarte cald
Am si eu o rugaminte, dimineata ma trezesc nu am mancarimi nu nimic, seara cand ajung acasa de la munca incepe sa ma manance intre picioare foarte aproape de zona boaselor doar ca este pe picior, si inca o mancarime de acest gen pe ambele fese dar nu este o mancarime anala ci pe fese in exterior, simptomele atunci cand ma scarpin sunt din ce in ce mai puternice pana la un moment dat cand imi trece, dar apar niste bubite albe si putin mai tari ca tesutul pielii, plus de asta pare mai uscata piele intre picioare cand ma scarpin, vreau si eu un sfat o ceva va rog urgent, am aceasta mancarime de circa 2-3 luni de zile, in acest timp am folosit o crema care m-a ajutat doar cand am folosit-o. Multumesc anticipat :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce de fiecare data cand fac baie ma mananca pielea?
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 7mancarime a pielii
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 8furunculita?
- 4ciuperca invizibila ?
- 4basicute grupate circular, cu mancarimi
- 3Palmi si talpi crapate cu sangerari roseata si mancarimi
- 15mancarime si bubite rosii
- 3ten uscat cu mancarimi
- 2mancarimi ale pielii
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 2mancarimi si iritatii in spatele capului
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 1Mancarime intre degete mainilor și la nas
- 1De Ce mă mănâncă pielea
- 3Mancarime piele pe fond nervos
- 3Dermatologie - am o mâncărime de piele de care nu mai scap
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: