Mancarime a pielii
Buna ziua, ma confrunt de vreo 2 sapt cu o mancarime a pielii in special pe piep, umeri si spate. Am.fost diagnosticat in urma cu aprox 2 luni..2 luni jumatate, in urma cu boala Basedow si de atunci urmez un tratament cu Thyrozol 20 mg/ zi. In urma acestei bloi am avut probleme si cu tensiunea( secundara din cauza tiroidei) si iau Enalapril 10 mg / zi, Metroprolol 50 mg/ zi si Omacor de 1000mg de 2/ zi. Va rog daca stie cineva de ce au aparut aceste mancarimi ale.pieli si m ar putea ajuta. Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Pentru stabilirea diagnosticului si tratament este necesar un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Pentru stabilirea diagnosticului si tratament este necesar un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Buna,
Si eu am de cateva saptamani niste pete albe. la inceput au aparut pe maine in jurul coatelor ca niste piscaturi de tantari care s-au marit, cu mancarime. acum imi apar pete albe pe maini, fata si picioare. cand apar simt ca niste intepaturi. pe gat in jurul tiroidei imi apar pete rosii care ma mananca, dar ma si ustura in acelasi timp. eu iau 30 mg thyrozol/zi. la ultimele analize indicatorii au iesit bine: TSH, T3, T4, FT3 SI FT4. anticoprii au scazut, dar tot mai sunt. inca nu am ajuns la doctor sa imi scada doza de thyrozol. vroiam sa stiu daca de la el poate fi aceasta reactie alergica.
multumesc,
Si eu am de cateva saptamani niste pete albe. la inceput au aparut pe maine in jurul coatelor ca niste piscaturi de tantari care s-au marit, cu mancarime. acum imi apar pete albe pe maini, fata si picioare. cand apar simt ca niste intepaturi. pe gat in jurul tiroidei imi apar pete rosii care ma mananca, dar ma si ustura in acelasi timp. eu iau 30 mg thyrozol/zi. la ultimele analize indicatorii au iesit bine: TSH, T3, T4, FT3 SI FT4. anticoprii au scazut, dar tot mai sunt. inca nu am ajuns la doctor sa imi scada doza de thyrozol. vroiam sa stiu daca de la el poate fi aceasta reactie alergica.
multumesc,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 3mancarime, aspect urzicatura care dispare
- 29Mancarimi cu aspect si senzatie de urzicatura, rog raspuns
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 8furunculita?
- 6sa fie oare alergie???
- 4basicute grupate circular, cu mancarimi
- 1pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
- 13mancarimi si bubite
- 5Sabie sau Alergie
- 2mancarimi si pete rosii
- 1bubite rosii pe picioare
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 2Mancarime a pielii
- 1Mancarimi de piele
- 1De Ce mă mănâncă pielea
- 2Cum m-am vindecat de Graves syndrome ( hipertiroidism)
Mai multe informații despre: Boala Basedow-Graves-Parry Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: