Mancarime a pielii

Buna ziua, ma confrunt de vreo 2 sapt cu o mancarime a pielii in special pe piep, umeri si spate. Am.fost diagnosticat in urma cu aprox 2 luni..2 luni jumatate, in urma cu boala Basedow si de atunci urmez un tratament cu Thyrozol 20 mg/ zi. In urma acestei bloi am avut probleme si cu tensiunea( secundara din cauza tiroidei) si iau Enalapril 10 mg / zi, Metroprolol 50 mg/ zi si Omacor de 1000mg de 2/ zi. Va rog daca stie cineva de ce au aparut aceste mancarimi ale.pieli si m ar putea ajuta. Multumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
Pentru stabilirea diagnosticului si tratament este necesar un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Pentru stabilirea diagnosticului si tratament este necesar un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Buna,
Si eu am de cateva saptamani niste pete albe. la inceput au aparut pe maine in jurul coatelor ca niste piscaturi de tantari care s-au marit, cu mancarime. acum imi apar pete albe pe maini, fata si picioare. cand apar simt ca niste intepaturi. pe gat in jurul tiroidei imi apar pete rosii care ma mananca, dar ma si ustura in acelasi timp. eu iau 30 mg thyrozol/zi. la ultimele analize indicatorii au iesit bine: TSH, T3, T4, FT3 SI FT4. anticoprii au scazut, dar tot mai sunt. inca nu am ajuns la doctor sa imi scada doza de thyrozol. vroiam sa stiu daca de la el poate fi aceasta reactie alergica.
multumesc,
Si eu am de cateva saptamani niste pete albe. la inceput au aparut pe maine in jurul coatelor ca niste piscaturi de tantari care s-au marit, cu mancarime. acum imi apar pete albe pe maini, fata si picioare. cand apar simt ca niste intepaturi. pe gat in jurul tiroidei imi apar pete rosii care ma mananca, dar ma si ustura in acelasi timp. eu iau 30 mg thyrozol/zi. la ultimele analize indicatorii au iesit bine: TSH, T3, T4, FT3 SI FT4. anticoprii au scazut, dar tot mai sunt. inca nu am ajuns la doctor sa imi scada doza de thyrozol. vroiam sa stiu daca de la el poate fi aceasta reactie alergica.
multumesc,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime, besicute care se usuca, pielea crapata
- 2Mancarime a pielii
- 5Mancarimi ale palmelor de o saptamana
- 4basicute grupate circular, cu mancarimi
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 0Roseata si mancarimi
- 0pete rosii pe piele care ma mancanca
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 7Mancarimi de piele si insomnii
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 0Bubite rosii pe corp