Mancarimi ale pielii

Am luat de la o batrana care se scarpina non stop de la un camin de batrani cu dementa la care am fost 12 ore pe zi timp de doua saptamani. Au inceput mancarimi la mana dreapta, apoi pe ici colo, am fost la medic, mi-a spus ca e alergie, desi toti colegii mei au inceput sa se scarpine si ei si desi din august nu am mai fost la acel camin. Fac tratament de doua luni cu zenaro, dar mancarimile cumva sau organizat. M-a mancat o perioada partea superioara a corpului incepand cu gat, umeri coborand treptat. Acum am ajuns la nivelul cuprins intre talie si partea superioara a picioarelor. Dar am mancarimi mai slabe si pe restul corpului. Ma scarpin non stop.Am nevoie de ajutor. Se pare ca tratamentul nu ajuta. Orice sfat va rog.
1 comentarii

Buna ziua,
Poate fi scabie. Cel mai bine mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Poate fi scabie. Cel mai bine mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7alergie sau ce?
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 3nu mai pot sa dorm noaptea din cauza manarimii pielii...
- 7boala de piele in cap
- 5mancarimi pe maini si picioare
- 5pitiriazis.. de doua luni ma mananca pielea ingrozitor; imi vine sa urlu!
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 4senzatie de mincarime a miinilor, apoi se duce pielea
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 2mancarimi fara urme
- 1Mancarimi piele uscate.
- 2maini cu mancarime si crapaturi puternice
- 1mancarime brat
- 1Eczema! Ajutor va rog!
- 1mancarimi si greturi
- 2Mamcarime in jurul gatului si a decolteului
- 7Intoxicație sau alergie?
- 1Ajutați-ma...de 3 ani am o urticarie colinergica, niciun medicament nu își face efectul..
- 4Mancarimi ale pielii va rog ajutor
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: