mancarimi fara urme

Buna!Suntem in curatenie si de vreo cateva zile ma mananca pielea fara sa lase urme, cel mult se inroseste, dar isi revine.Am si o amigdalita care nu mai trece si un ganglion de vreo 2 luni si jumatate capatat in urma unei intepaturi de albina.Va rog, spuneti-mi ca nu sunt legate intre ele!
2 comentarii

@ Kiko07 observ eu bine, dar raspunzi cu mare lejeritate celorlalti, indiferent daca persoanele respective au sau nu cu adevarat o problema, din punctul tau de vedere nu trebuie sa se ingrijoreze.Bun, atunci de ce nu aplici regula aceasta si in cazul tau?Ajungi in sfera ipohondrei, adica ai o preocupare excesiva pentru starea de sanatate, primesti confirmari din partea medicilor ca esti in regula, dar esti nesigura, sceptica.Autodiagnosticarea, prin intermediul internetului cea pe care tu incerci sa o faci iti intareste convingerile ca esti bolnava, daca ne gandim la fiecare simptom o sa vezi cate sute de boli ii corespund. Te intreb daca tu procedezi asa :"Incearca sa te gandesti mai putin la asta.Mananca usor si distrage-ti atentia cu lucruri amuzante.Dormi si o sa te simti mai bine.Eu, de ex, daca n-as fi avut acel ganglion care nici nu mai stiu cum se simtea initial, nici n-as fi bagat in seama alte simptome.Cred ca tu nu ai nimic.Incearca sa te relaxezi."

Multumesc pentru raspuns si interes.Incerc sa nu mai citesc pe net.De ieri mi-am reluat activitatea si acolo unde lucrez eu am nevoie de minte limpede.
Toate cele bune!
Toate cele bune!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 3Pete rosii neregulate
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 48Mancarimi tot corpul, va rog sa ma ajutati
- 5Am o mancarime a pielii picioarelor :(
- 3ten uscat cu mancarimi
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 2probleme cu pielea
- 1Senzatie mancarime
- 1mancarime de piele si bubite
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 3mancarimi ale pielii la fetita de 5 ani
- 1Am o boala de piele
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 1Mâncărimea pielea
- 1Mancarimi nazale
- 0Mancarime Insuportabila
- 2Diagnosticare Scabie
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: