mancarimea in zona intima
BUNA!am o intrebare mare pentru dvs!am nishte mincarimi puternice in zona intima !si nu stiu ce sa fac !am avut contacte sexuale neprotejate shi in timpul ultimului contact sexual am avut dureri!datimi va rog mult un sfat dar nu ma trimeteti la ginecolog!pentru ca am fost si nu mia spus nimik eficient!mia spus ca cumpar, clotrimazol'atept raspunsul dvs.
3 comentarii
Te trimitem la ginecolog, sa faci un test ca sa vezi exact ce este, apoi sa iei tratamentul care trebuie. Contactele neprotejate iti pot aduce mult rau..si nu numai tie, ci si celor cu care le intretii. Probabil esti foarte tanara si nu dai mare importanta. Cu trecerea timpului, insa, vei vedea ca ai facut rau ca nu ai avut grija de tine.
Deci, fuga la medic!
Deci, fuga la medic!
draga mea,
pai..si daca ti-a zis sa cumperi..de ce NU l-ai cumparat?
Se cumpara din farmacii- fara reteta- si dupa ce te speli, aplica-ti acel unguent.
Sanatate..ai grija la "contacte sexuale neprotejate ".
pai..si daca ti-a zis sa cumperi..de ce NU l-ai cumparat?
Se cumpara din farmacii- fara reteta- si dupa ce te speli, aplica-ti acel unguent.
Sanatate..ai grija la "contacte sexuale neprotejate ".
Ia o solutie pentru spalaturi vaginale [ Femigin B ] si o crema Nidoflor.Nu mai pune chiloteii in masina de spalat ci intr-un lighenas cu apa foarte fierbinte si detergent.lasa-i acolo pana se va mai raci apa, si dupa spalare si clatire ii pui in apa cu putin clor [ nu stiu ce varsta ai, dar cred ca stii ca sunt solutii cu clor si pentru rufe colorate...].
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime in zona anusului!!!
- 1senzatie de mancarime si arsura in zona anala
- 2mancarime anala
- 6mancarime la anus
- 3mancarimi in zona anusului
- 5Pruit genital si anal
- 1Probleme vaginale
- 0Mancarimi anus
- 3Paraziți
- 2Mancarimi anale puternice
- 1Mancarimi in zona anala
- 3Mancarime anus doar in timpul mersului !
- 1Prurit anal - am dezvoltat candidoza bucala și nu mai pot scăpa de ea
- 2Terminație ciudata a anusului
- 2Mancarimi anale
- 1Mancarime anala si nazala
- 5Prurit anal cand merg
Mai multe informații despre: Mancarimile anale