Hpv sau altceva?
![Gyul](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, de vre.o 2 luni am mancarimi in zona anusului de vre.o saptamana mi.a iesit intre anus si pasa 3 umflaturi mici, am fost ieri la proctolog si mi.a spus ca am hpv si mi.a spus sa fac papanicolau si sa ma duc la dermatovenerologie. De 1 an jum am acelasi partener, se poate sa am hpv dinaintea lui sau...? Sunt foarte panicata pana o sa ajung la celelate analize
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
nu se poate stabili data contactarii acestui virus daca a fost inainte sau dupa. Este un virus des intalnit la persoanele active sexual de aceea este bine sa efectuati un test BabesPapanicolau si eventual o testare HPV pentru a vedea daca aveti una din tulpinile care sunt responsabile cu cancerul de col uterin.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
nu se poate stabili data contactarii acestui virus daca a fost inainte sau dupa. Este un virus des intalnit la persoanele active sexual de aceea este bine sa efectuati un test BabesPapanicolau si eventual o testare HPV pentru a vedea daca aveti una din tulpinile care sunt responsabile cu cancerul de col uterin.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9umflatura anus
- 2am o umflatura la anus
- 6mancarime la anus
- 5basicuta la anus
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 3mancarimea in zona intima
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 1inflamare anus si mancarimi
- 5Puruit zona anala balonare scaun moale!
- 1Umflatura zona anala
- 2Umflatura pe rect
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 1Prurit anal - am dezvoltat candidoza bucala și nu mai pot scăpa de ea
- 3Mâncărime anală
- 2Mancarimi anale
- 1Oxiuri - nu stiu ce sa mananc, ca am inteles ca nu am voie carne sucuri lapte branza dulciuri
- 7Apariție bizară in zona anusului
- 1Ajutor! bucată de anus ieșită in afara ca o umflatura si am un disconfort acolo!
- 1Durere cos langa anus
Mai multe informații despre: Mancarimile anale umflatura in zona anusului