Hpv sau altceva?
Buna ziua, de vre.o 2 luni am mancarimi in zona anusului de vre.o saptamana mi.a iesit intre anus si pasa 3 umflaturi mici, am fost ieri la proctolog si mi.a spus ca am hpv si mi.a spus sa fac papanicolau si sa ma duc la dermatovenerologie. De 1 an jum am acelasi partener, se poate sa am hpv dinaintea lui sau...? Sunt foarte panicata pana o sa ajung la celelate analize
1 comentarii
Buna ziua,
nu se poate stabili data contactarii acestui virus daca a fost inainte sau dupa. Este un virus des intalnit la persoanele active sexual de aceea este bine sa efectuati un test BabesPapanicolau si eventual o testare HPV pentru a vedea daca aveti una din tulpinile care sunt responsabile cu cancerul de col uterin.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
nu se poate stabili data contactarii acestui virus daca a fost inainte sau dupa. Este un virus des intalnit la persoanele active sexual de aceea este bine sa efectuati un test BabesPapanicolau si eventual o testare HPV pentru a vedea daca aveti una din tulpinile care sunt responsabile cu cancerul de col uterin.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 3hemoroid extern
- 3mancarimi in zona anusului
- 0Mancarimi in zona anusului
- 2Problema: mi-a iesit ceva pe anus
- 8Buba in zona anusului !
- 0Hemoroizi interni
- 1Hemoroizi sau nu?!
- 0Problema serioasa... basica umflata alb inspre mov langa anus
- 0Mica umflatura la anus
- 2Bășică cu sânge pe anus
- 0Urgent - am observat ca mi a ieșit ceva din anus, oare sa fie prolaps rectal?
- 1Umflatura zona anus
- 2Umflatura Anus
- 1Umflatura anus
- 1Excrescenta in zona perinal de marimea unei alune - Ajutati-ma
- 5Prurit anal cand merg
- 1Durere cos langa anus
Mai multe informații despre: Mancarimile anale umflatura in zona anusului