mancarime genitala... infectie urinara?!
buna ziua.am mai scris pe acest forum despre problema mea si nu s-a rezolvat dupa un sfat primit.am o senzatie ft ciudata, mancarime, nu durere la mictiune, chiar la ultimele picaturi dar in zona vaginala.dupa mictiune senzatia nu dispare.mentionez ca aceste simptome mi-au aparut chiar dupa cateva zile de la primul meu contact sexual, adica cam acum 3 saptamani.mi s-a prescris de catre un medic de pe forum nidoflor crema si spalaturi vaginale.nu au functionat.ajutati-ma va rog!
5 comentarii
buna...incearca sa nu te scarpini ca faci mai rau...de ce nu mergi la un ginecolog? e cel mai bine...ca pe forum nu rezolvi mare lucru decat un sfat sau o parere...nu e grav..mai au femeile si mancarimi ca ale tale dar trebuie mers la o consultatie..sa.nu-ti fie rusine, abia ai inceput viata sexuala si de acum incolo trebuie sa mergi la ginecolog indiferent de jena pe care o ai...rusinea trece repede..o sa vezi...
eu ma gandeam sa nu fie o infectie urinara ceva.o sa fac niste teste de urina prima oara cred.de exemplu sunt zile in care nu am nici o jena, si unele in care am senzatia ca trebuie sa ma urinez 100/zi plus acea mancarime.
e bun si testul de urina...sa faci direct UROCULTURA dar trebuie si ginecolog ca sa te linistesti...
am sa merg indata ce imi fac un pic de timp...ai undeva in iasi unde imi recomanzi sa merg?si cam cat ar costa?
imi pare rau dar nu sunt din iasi...nu cunosc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 7infectie urinara cu E.coli
- 4Mancarimi in zona inghinala
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 5Mancarimi penis
- 1penis cu mancarimi
- 1probleme in zona genitala
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 9Junghi in flancul stang
- 1infectie urinara?
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 2Klebsiella SPP
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: infectia urinara mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: