De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
De 2 zile am niste taieturi mici la vagin de aproximativ cativa milimetri jumate de centimetru. De asemena am mancarimi care dureaza de foarte mult timp care dispar si apar datorita faputului ca sunt foarte sensibila la ovare si racesc foarte usor. Taieturile le-am mai avut o singura data cu o luna in urma dar au disparut foarte repede iar acum si acestea par sa se vindece. Totusi mi-este foarte frica sa nu fie vorba de herpes genital. Nu am mai avut contac sexual de aproximativ un an dar tin s amentionez ca nu a existat penetrare vaginala. Va rog frumos sa im idati un diagnostic daca est eposibil si un anume tratament. Momentan sunt i nstrainatate si nu pot merge a o vizita ginegologica. Va multumesc anticipat
6 comentarii
sunt si boli sexuale care se transmit numai daca te asezi pe un scaun unde a stat altcineva contaminat cu sifilis de exemplu nu stiu si despre alte boli daca sa-ar putea lua si asa eu am citit ceva de bts-uri de asta te sfatuiesc sa iei neaparat un antibiotic puternic bun 2 saptamani care vrei tu si la care nu esti rezistenta amoxicilina sau doxiciclina sau altceva bun oricum faci rost tot de la doctor.E o cale si o solutie buna zic eu dar sa-r putea sa fie si rea sa nu-ti ascunda boala pentru ca taieturile de care tu vorbesti chiar nu sunt normale si doctoru vede asta cand o sa te duci si prin sange se vede.Dar pana ajungi la doctor un antibiotic bun care vrei tu cu spectru larg de actiune timp de 2 saptamani unu la 8 ore de 500mg .bafta
Am luat antibiotic aproximativ 5 zile 2 tipuri. Unul se lua de 2 ori pe zi (am inteles de la mam mea ca era destul de puternic) iar dupa aceea am luat u nalt fel care se administra de 3 ori pe zi.
Si am avut o serie de analize medicale in urma cu vreo 10 luni..de atunci nu as fi avut de unde sa iau un Bts sau ceva de genu. sper sa fie vorba doar despre o infectie. Stiu sigur ca analizele sunt complexe deoarece inainte de a primi viza pentru canada se fac toate cercetarile sa nu ai o anumita boala care sa o duci in tara lor.
in nici un caz nu poate fi vorba la tine de un bts in aceste conditii dar din cate stiu eu taieturile sau aceste mici semne ciudate la nivelul vaginului sunt probabil pentru tine semnul de intrebare si mai ales ca au disparut asa este bine dar pe deasupra sfatul meu cel mai bun cand ai prima ocazie analiza sange si control ginecologic si multa sanatate
Pentru mine acuma este chiar imposibil sa merg la doctor dar cu prima ocazie am sa o fac. Taieturile acum au disparut. Am exagerat putin la marime erau de aproximativ 1-2 mm si nu foarte multe doar 2 3 dar era in deajuns incat sa provoace usturime. Oricum va multumesc pentru sfat acum m-am mai linistit putin.
Fa cumva si mergi la medic !pana nu ajungi la medic nu mai lua nimic, pentru ca nu stii de ce natura poate fi afectiunea(ciuperca, bts, etc).luand antibiotice "puternice" fara sa stii daca actioneaza in spectrul dorit, nu faci decat sa-ti maresti rezistenta la antibiotice.Un antibiotic se prescrie aproape intotdeauna dupa un consult de specialitate urmat de antibiograma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3de cate ori se foloseste irigatorul vaginal?
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 8tantum rosa...va rog sa-mi dati niste raspunsuri...
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 0poate fi candidoza?
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 7Mancarime in vagin
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 1penis cu mancarimi
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 8intrarea in vagin e putin umflata.. ce poate fi
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 2Mancarimi la menstruatie
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 1Mancarime Testicule
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
Mai multe informații despre: Vaginul raceala la ovare mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: