Usturime ureter
![Anamaria1234566](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara ! De 6 luni ma chinuie o problema care nu-mi mai da pace. Am 21 de ani. In urma cu 6 luni eu si logodnicul meu am renuntat la prezervativ deoarece ne doream un bebe. Dupa 2 saptamani au inceput usturimile la urinare si cand vezica e plina prezint usturimi si pe peretele de la intrarea in vagin spre ureterul vezical. Usturimile sunt inauntru, nu in vagin. Au urmat o serie de analize, repetate si iar repetate. Urocultura, sumar de urina si de secretie vaginala. Toate sterile. Totusi am urmat tratamente cu ovule, antibiotice pentru ca suspectam o eventuala infectie urinara chiar daca analizele erau bune. Unguiente Nidoflor si Lomexin, remedii naturiste cu ceai de merisor, apa beau 3 litri in fiecare zi. Urina e limpede. Vizite la urolog, ginecolog, unde mi-au confirmat ca totul e in regula. Eu totusi cred ca din cauza lubrifierii care de multe ori lipseste la mine, s-a produs ceva mecanic in interiorul ureterului si a meatului. Pur si simplu nu stiu unde sa ma mai duc si ce medicamente sa mai iau.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura intre rana pe col si inflamatia uretrei?
- 10Usturime a capului penisului
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 1usturimi vaginale
- 2usturimi genitale
- 5atrofie vaginala, uscaciunea vaginala, usturimi la urinat si cand fac igiena locala
- 4usturimi la urinare
- 12Boala?
- 9usturimi vaginale
- 6Efecte adverse ale chimioterapiei
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 1Problema Testicule
- 4Problema dupa deflorare
- 0Mâncărimi, roseata
- 2Usturime in zona intima
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: usturimea la urinare usturimea in zona genitala