mancarime si substanta alba pe penis
buna ziua. de 1 saptamana am o mica problema, imi apare o substanta alba pe penis si ma mananca iar canbd ma urinez ma ustura ft putin suportabil. este grav va rog cu stima sa-mi da-ti un raspuns.astept
7 comentarii
pai de o luna jumate sunt cu o fata.dar nu stiu dc numai de o saptamana.sa fiu mai exact substanta de 3 zile, iar mancarimea de 1 saptamana.si usturimea tot de 1 saptamana. va rog sa-mi spune-ti parerea dumneavoastra.cu respect
Fara suparare, ai grija la igiena personala precum si la cea a fiintei de langa tine.
Cea mai buna solutie ar fi... taierea atei? (sau circumcizia dupa alte denumiri). Este o chestie de igiena!
Cea mai buna solutie ar fi... taierea atei? (sau circumcizia dupa alte denumiri). Este o chestie de igiena!
domnu doctor este ceva grav??? adica este o boala ceva??? exista un tratament???sunt panicat si nu stiu ce sa fac. si cum adica taierea atei??? va multumesc mult pt raspunsuri domnu doctor cu stima
buna ziua! poate sa ma ajute si pe mine cine sa-mi spuna cum tratez si eu substanta aceea alba care iese din penis si usturimea cand ma urinez???cum se trateaza???unde trebuie sa merg pt tratament este ceva grav???acum au aparut si niste dureri suportabile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarime in zona genitala de vreo 2 zile
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 17Am o scurgere alba din penis
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 1probleme in zona genitala
- 1Usturime in timpul urinarii si usoara mancarime dupa
- 1Dureri genitale
- 1Salut am si eu o problema
- 2Mancarimi la menstruatie
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 2Ce poate fi?
- 0Bubite rosi pe scrot
- 0Smegmă sau candidoză?
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala secretie alba pe penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: