e sifilis?

28-09-2011
uavelin
Nu este medic/terapeut
uavelin
sal.am si eu o pb.de vreo 2 zile am o mica staojeneala la nivelul penisului.knd urinez am o mica usturime, si am o secretie albicioasa ce tot iese pe canal.nu am nici o rana la nivelul penisului, dar dak strang usor de cap simt o mik durere.ma ajutati cu un sfat? Multumesc.
2 comentarii
0
28-09-2011, ora 12:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Simptomele descrise nu sugereaza sifilis, ci mai degraba un sculament sau o boala inrudita, asa cum ar fi uretrita. Adresati-va unui dermatolog.
0
05-12-2012, ora 17:44
vic.ceb
Nu este medic/terapeut
vic.ceb
buna ziua nustiu ce ar putia fi dar am niste sictome care ma deranjiaza...1)imi amortzeste mina singa si piciorul sting...2)permanient vreu sa dorm ma simt obosit...3)ma ustura ochii chind ii inchid sii deschit 4)in gura simt un gust acru.4)pe capul penisului o aparut un punct rosu.si inca in gura pe buza mio aparut un fel de gerpis nis nustiu cum sai zic... si am ametzeli...ce ar putia fi ajutatzima cu vriun sfat...toate acestia au inceput dupa ce am avut relatzii sexuale...tot o fost protejat... da ma ghindesc foarte mult la asta ma derangez...dupa relatzie sexuala a trecut aproape 2 luni si a fost numai o singura data...multzumesc anticipat!!! poate nui sifilis nustiu ce ar putia fi dara ajudatzima..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O posibilă renaștere a epidemiei de sifilis
  •