e sifilis?
sal.am si eu o pb.de vreo 2 zile am o mica staojeneala la nivelul penisului.knd urinez am o mica usturime, si am o secretie albicioasa ce tot iese pe canal.nu am nici o rana la nivelul penisului, dar dak strang usor de cap simt o mik durere.ma ajutati cu un sfat? Multumesc.
2 comentarii
Simptomele descrise nu sugereaza sifilis, ci mai degraba un sculament sau o boala inrudita, asa cum ar fi uretrita. Adresati-va unui dermatolog.
buna ziua nustiu ce ar putia fi dar am niste sictome care ma deranjiaza...1)imi amortzeste mina singa si piciorul sting...2)permanient vreu sa dorm ma simt obosit...3)ma ustura ochii chind ii inchid sii deschit 4)in gura simt un gust acru.4)pe capul penisului o aparut un punct rosu.si inca in gura pe buza mio aparut un fel de gerpis nis nustiu cum sai zic... si am ametzeli...ce ar putia fi ajutatzima cu vriun sfat...toate acestia au inceput dupa ce am avut relatzii sexuale...tot o fost protejat... da ma ghindesc foarte mult la asta ma derangez...dupa relatzie sexuala a trecut aproape 2 luni si a fost numai o singura data...multzumesc anticipat!!! poate nui sifilis nustiu ce ar putia fi dara ajudatzima..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi este teama sa nu fie vorba de sifilis
- 3sifilis... injectii cu moldamin?
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 3interpretare analize
- 4despre sifilis
- 96o fi sifilis?
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 3Iritatie + secretie penis
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 4sifilis?
- 3boala sifilis
- 1Detoxifiere sistem limfatic
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 0Noduli ramasi inflamati in urma unui sifilis
- 0Gonoreea cu sifilis
- 5La cate zile de la contact, testarea VDRL/TPHA este concludenta?
- 2Secretie alba pe capul penisului
- 1Bășică pe pielea penisului
- 3Umezeala penis
- 0Verenologie analize sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul secretie alba pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: