Mancarimi si roseata in zona genitala
![xochitl](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
De vreo 2 luni de zile in zona genitala mi-au aparut mancarimi, usturimi si chiar roseata care nu mai dispar si nu inteleg care este problema??? De asemenea exista si scurgeri in aceasta zona si ma gandesc daca asta este principalul motiv pentru aceste mancarimi sau daca are vreo legatura una cu cealalta???Am incercat tot felul de produse la spalare si de fiecare data apare aceasi usturime.
Va rog sa imi spuneti care ar fi principala cauza si ce e de facut in asemenea cazuri.
Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.
De vreo 2 luni de zile in zona genitala mi-au aparut mancarimi, usturimi si chiar roseata care nu mai dispar si nu inteleg care este problema??? De asemenea exista si scurgeri in aceasta zona si ma gandesc daca asta este principalul motiv pentru aceste mancarimi sau daca are vreo legatura una cu cealalta???Am incercat tot felul de produse la spalare si de fiecare data apare aceasi usturime.
Va rog sa imi spuneti care ar fi principala cauza si ce e de facut in asemenea cazuri.
Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 4Ajutati-ma va rog!
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 5Mancarimi penis
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 1Iritatie zona inghinala
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 2Prurit vaginal
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 0usturimi
- 0Iritatie sau...?!
- 0Infectie sau paranoia?
- 1Scrot roșu
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: