Mama menopauza - sangerari abundente
Buna ziua,
Am apelat la dvs pentru ca nu o pot convinge pe mama sub nicio forma sa se duca la ginecolog.
Are 48 de ani si din cate am inteles de la ea, luna trecuta nu avut menstruatie iar luna aceasta i-a venit ciclul menstrual si de cateva zile are sangerari abundente si cu cheaguri. De dimineata s-a trezit plina de sange.
Oare asa se intampla la menopauza?
Exista suplimente, medicamente care se pot lua in aceste situatii? Daca da, imi puteti recomanda ceva?
Va multumesc!
Anca
Am apelat la dvs pentru ca nu o pot convinge pe mama sub nicio forma sa se duca la ginecolog.
Are 48 de ani si din cate am inteles de la ea, luna trecuta nu avut menstruatie iar luna aceasta i-a venit ciclul menstrual si de cateva zile are sangerari abundente si cu cheaguri. De dimineata s-a trezit plina de sange.
Oare asa se intampla la menopauza?
Exista suplimente, medicamente care se pot lua in aceste situatii? Daca da, imi puteti recomanda ceva?
Va multumesc!
Anca
2 comentarii
buna Anca,
sper ca ai reusit s-o convingi pe mama ta sa mearga la medic pana acum :)
daca mai esti interesata de un tratament naturist pt menopauza iti pot spune ca mama, la recomandarea medicului, ia Remifemin. sunt pastile din plante si le gasesti usor, la farmacie. ea este foare multumita de ele si a renuntat la tratamentul cu hormoni.
sper ca ai reusit s-o convingi pe mama ta sa mearga la medic pana acum :)
daca mai esti interesata de un tratament naturist pt menopauza iti pot spune ca mama, la recomandarea medicului, ia Remifemin. sunt pastile din plante si le gasesti usor, la farmacie. ea este foare multumita de ele si a renuntat la tratamentul cu hormoni.
Buna Irina,
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am fost la farmacie intre timp si i-am luat niste suplimente pentru o luna de zile. Nu mai stiu exact cum se numesc. Ceva din plante pentru somn si un supliment special pentru premenopauza.
Cat timp ia mama ta Remifemin-ul?
Merci!
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am fost la farmacie intre timp si i-am luat niste suplimente pentru o luna de zile. Nu mai stiu exact cum se numesc. Ceva din plante pentru somn si un supliment special pentru premenopauza.
Cat timp ia mama ta Remifemin-ul?
Merci!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menopauza si slabirea
- 4sarcina sau menopauza?
- 13fisura anala
- 2menopauza de 4 ani
- 2Menopauza de un an
- 4Cum stiu daca am intrat in menopauza?
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 5tulburare depresiva recurenta
- 1calcai amortit
- 5menopauza la 41 ani?
- 1Osteoporoza incipienta la coloana
- 0Tulburari menopauza
- 11este menopauza?
- 1menopauza la 43 ani?
- 1Secreție ciudată
- 5Singerari menopauza
Mai multe informații despre: Sangerarea vaginala in menopauza Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: