Scaderea libidoului la menopauza?
Buna ziua,
As avea o intrebare adresata celor care s-au confruntat cu o problema asemanatoare cu problema mea. Am 40 ani si de circa 3 ani nu mai am ciclu. Sa fiu sincera acest lucru nu m-ar deranja deocamdata exagerat de mult (in afara de bufeuri nu am trecut prin schimbari vizibile) dar odata cu instalarea menopauzei, libidoul meu a scazut simtitor, ingrijorator chiar. Poate nu este aceasta cauza si e doar o coincidenta, nu stiu.
As vrea sa stiu pareri pro si contra tratamentului de substitutie hormonala, care pare a fi singura cale de a reveni la normal sau solutii pentru cresterea libidoului (am incercat tincturile si alte metode naturiste, fara folos) care m-ar putea scapa de tratamentul cu hormoni.
Va multumesc si astept un raspuns.
As avea o intrebare adresata celor care s-au confruntat cu o problema asemanatoare cu problema mea. Am 40 ani si de circa 3 ani nu mai am ciclu. Sa fiu sincera acest lucru nu m-ar deranja deocamdata exagerat de mult (in afara de bufeuri nu am trecut prin schimbari vizibile) dar odata cu instalarea menopauzei, libidoul meu a scazut simtitor, ingrijorator chiar. Poate nu este aceasta cauza si e doar o coincidenta, nu stiu.
As vrea sa stiu pareri pro si contra tratamentului de substitutie hormonala, care pare a fi singura cale de a reveni la normal sau solutii pentru cresterea libidoului (am incercat tincturile si alte metode naturiste, fara folos) care m-ar putea scapa de tratamentul cu hormoni.
Va multumesc si astept un raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 1detalii menopauza
- 6Nu am chef de sex!
- 3libidou crescut...problema
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 12Menopauza si problemele ei
- 0chist pe ovar la menopauza
- 0pigmentarea pielii si vezicule rosii
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 3menopauza... pot sa mai prelungesc putin inevitabilul?
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 0lichid roz dupa chiuretaj biopsic menopauza
- 4Menopauza
- 2Libidou scazut
- 3Libidou foarte ridicat
- 2Până la ce vârstă au bărbații erecție sau simt nevoia de sex?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: