Scaderea libidoului la menopauza?
Buna ziua,
As avea o intrebare adresata celor care s-au confruntat cu o problema asemanatoare cu problema mea. Am 40 ani si de circa 3 ani nu mai am ciclu. Sa fiu sincera acest lucru nu m-ar deranja deocamdata exagerat de mult (in afara de bufeuri nu am trecut prin schimbari vizibile) dar odata cu instalarea menopauzei, libidoul meu a scazut simtitor, ingrijorator chiar. Poate nu este aceasta cauza si e doar o coincidenta, nu stiu.
As vrea sa stiu pareri pro si contra tratamentului de substitutie hormonala, care pare a fi singura cale de a reveni la normal sau solutii pentru cresterea libidoului (am incercat tincturile si alte metode naturiste, fara folos) care m-ar putea scapa de tratamentul cu hormoni.
Va multumesc si astept un raspuns.
As avea o intrebare adresata celor care s-au confruntat cu o problema asemanatoare cu problema mea. Am 40 ani si de circa 3 ani nu mai am ciclu. Sa fiu sincera acest lucru nu m-ar deranja deocamdata exagerat de mult (in afara de bufeuri nu am trecut prin schimbari vizibile) dar odata cu instalarea menopauzei, libidoul meu a scazut simtitor, ingrijorator chiar. Poate nu este aceasta cauza si e doar o coincidenta, nu stiu.
As vrea sa stiu pareri pro si contra tratamentului de substitutie hormonala, care pare a fi singura cale de a reveni la normal sau solutii pentru cresterea libidoului (am incercat tincturile si alte metode naturiste, fara folos) care m-ar putea scapa de tratamentul cu hormoni.
Va multumesc si astept un raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 3libidou crescut...problema
- 3Herpesul genital !
- 12Menopauza si problemele ei
- 4menopauza de 7 ani
- 6Dupa 2 ani de casnicie suntem in pragul divortului
- 1pastila pentru scadere libido?
- 2osteoporoza
- 1menopauza si mi s-a prescris Colpotrophine... exista riscul sa sangerez cumva?
- 23Carcinom lobular invaziv
- 1durere vaginala
- 0Tulburari menopauza
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 1menopauza
- 2Mama menopauza - sangerari abundente
- 4Bufeuri
- 11De ce nu imi doresc sa fac sex?
- 1Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: