Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
Va rog ajutati-ma!!! Sora mea nu poate sa faca copii. Incearca de vreo 3-4 ani si nu reuseste nicicum. La inceput ramanea gravida dar la 2 luni si jumatate pierdea sarcina. De 5 ori consecutiv sa intamplat asta. A facut o groaza de tratamente si nimica. Mai mult de atat acum nu mai ramane gravida deloc. Ajutati-ma!!!
Nu conteaza cat costa si unde e! Am auzit de un lac facator de minuni in Japonia. Stiti ceva despre asta???
Ajutati-ma va rog mult. Are 29 de ani. Sotul ei este perfect sanatos nu are probleme.
Va rog ajutati-ma!!!
-
Nu conteaza cat costa si unde e! Am auzit de un lac facator de minuni in Japonia. Stiti ceva despre asta???
Ajutati-ma va rog mult. Are 29 de ani. Sotul ei este perfect sanatos nu are probleme.
Va rog ajutati-ma!!!
-
6 comentarii
nu trebuie sa dispere.si eu imi doresc mult un bebe dar nu pot sa raman iansracinata.stiu insa pe cineva care a ptiti la fel ca sora ta si a rams in urma unui tratament pe care l-a urmat timp de 3 luni.tratamentul consta in antibiotice si f multe vitamnie. trebuie sa isi faca niste analize si sa nu mai fie stresata.
Buna andra.Te rog mult hai sa vorbim pe messenger...sa imi spui mai multe.te rog mult -
ar trebui in primul rand sa faca un cariotip(si ea si sotul)...sa vada care este cauza pt care nu reusea sa duca sarcinile (poate este o problema genetica)...
si sa nu faca tratamente naturiste dupa ureche...doar dak i le prescrie un medic..dupa cura cu aloe vera au ajuns persoane in spital in coma hepatica...deci...sa aiba grija!
buna.Nu stiu de unde esti dar eu iti recomand un medic foarte foarte bun din CERNAVODA a facut multe minuni acolo unde numeni nu mai dadea vreo sansa de reusita numele esteCHAZLI FAWAZ nr de telefon al spitalului este 238044 cu 0241 prefix pentru constanta.Nu are rost sa mearga pana-n japonia pentru asta avem si noi medici foarte buni trebuie doar cautati cu mare atentie..Multa sanatate
Multumesc din suflet Ioneluza!!!!!!!!!!!!!!Sant din tg-mures dar asta nu e o problema.Iti multumesc
Vom suna astazi sa vedem ce iese.Mersi din suflet!!!!!!!!!
Vom suna astazi sa vedem ce iese.Mersi din suflet!!!!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 3sterilitate secundara?
- 3Bartholinita recidivanta si sarcina
- 3Cine ma poate ajuta si pe mine?
- 8vreau un bebe
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 9ce analize sa fac pentru a verifica daca pot face copii?
- 3nu pot ramane insarcinata... nu pot sa merg la medic. as vrea niste sfaturi
- 3Vreau sa ramin insarcinata
- 3vreau un copil
- 6virgina cu anexita, infertila?
- 2probleme
- 1imi doresc un bebe
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 3vreau un copil ajutor
- 2as dori un baietel!
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
Mai multe informații despre: Infertilitatea la femei Pregatirea pentru sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: