Ganglion umflat in zona inghinala.

11-07-2014
DanaFloricia
Nu este medic/terapeut
DanaFloricia
Buna ziua. Am 17 ani si in urma cu aprox 5 zile m-a intepat o albina in talpa, dupa ce am calcat pe ea. La aproximativ 4 ore dupa incident, zona s-a inflamat, aveam mancarimi si roseata. Am fost mi-am cumparat diferite creme, pana acum se prezinta ok, s-a micsorat zona afectata si nu ma mai mananca chiar asa rau. Problema este ca ieri, deci la 4 zile de la intepatura, am sesizat in zina inghinala, pe linia chilotului un ganglion umflat, cam cat un bob de fasole, nu stiu daca este mobil sau nu, dar doare la atingere si este destul de rotund. Sunt destul de panicata, fiindca nu m-am mai confruntat cu astfel de probleme. Am nevoie sa mi se spuna daca trebuie sa consult imediat medicul, sau pot sa mai astept 2 saptamani asa cum scria pe alte site uri de specialitate. Am citit ca este posibil sa fi aparut in urma intepaturii de albina, pentru a ajuta corpul sa nu se infecteze. Vreau sa stiu ce am de facut, fiindca intr-o sapt plec la mare si nu vreau sa am alte complicatii. Specific ca nu mi-am inceput viata sexuala Iar ganglionil este pe partea stanga, intepatura fiind tot in talpa piciorului stang. Multumesc anticipat si am marea rugaminte sa mi se raspunda cat se poate de repede, deoarece sunt foarte panicata. [imi cer scuze pentru eventualele greseli de scriere]
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ganglioni inghinali măriți - infecție, cancer sau altceva?
  •