Ma vad aruncindu-ma de la balcon

35 comentarii 1 2
0
26-12-2011, ora 15:08
mirodenia
Nu este medic/terapeut
mirodenia
Domnule Daniel, recunosc in relatarea dvs. ce am simtit si eu, nu stiu ce sunt dar nu e in regula cu ideile astea. Vorba dvs. se programeaza subconstientul si cine stie intr-o zi ce se poate petrece...
Mi-au fost de ajutor oamenii de aici cu sfaturi, dupa asta iau tratament dar nu stiu cit repara el ideile astea... Am mai facut ceva: am scris pe o hirtie ideile rele si i-am dat foc apoi am aruncat cenusa la gunoi. Asta m-a invatat un englez sa fac. Totusi, un medic ce parere are despre ideile astea de aruncat in gol sau in pericol? De unde vin ele asa ? Si mai ales ce se poate face sa scapam de ele. Ah, m-am mai rugat la Dumnezeu de citeva ori si cind ele au mai disparut (ieri am avut din nou...) i-am multumit ca m-a salvat.
Am venit azi sa urez Craciun fericit tuturor!
Si multumiri pentru ajutor.
Sanatate si impliniri, sa ridem in fiecare zi, asta e ce-mi doresc eu si ce va doresc si dvs.!
0
12-02-2012, ora 18:50
guryta
Nu este medic/terapeut
guryta
buna mirodenia ti-am citit toate comentariile de pe forum tot ceea ce ti sa intimplat tie mi se intimpla mie numai ca eu am mai multe chesti din astea ;cum ca ma spinzur imi este frica de cutite si chiar stau cu o frica imensa in mine ca nu cumva sa-i fac rau fiicei mele [propriului meu copil singe din singele meu ]mi-e frica de geamuri deschise si ma vad cum ma arunc si multe altele.Toate astea imi vin din senin iar cind sunt mai rele starile iau cite o jumatate de frontin apoi la o zi doua parcan nu sa intimplat nimic si tot asa mai mereu, tot de pe forum am citit de prozac si ma gindesc sa iau si eu tu la-i luat la recomandare de la psihiatru sau citind de pe forum? Te rog daca esti dispusa sa vorbesti cu mine iti dau ID meu imi caut un prieten serios pt discutii Ma bucur ca esti bine si-ti doresc multa sanatate
0
12-02-2012, ora 20:55
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Buna,

Ah, m-am mai rugat la Dumnezeu de citeva ori si cind ele au mai disparut (ieri am avut din nou...) i-am multumit ca m-a salvat. --

Dumnezeu nu este Unul de ocazie. daca boala e instalata deja trebuie ceva mai mult. Nu e deloc greu sa incepeti acum o viata de credinta. mai ales ca s-a ajuns la situatia de boala. E imperativ necesar. Afectiunile psihice il fac pe om f vulnerabil in lupta cu viata. De aceea luati-va toate masurile de siguranta -- ( tratament, legatura cu medicul/psihologul, rude/un prieten bun daca aveti, si f f important -relatia personala cu Dumnezeu, Prietenul cel mai bun al omului ). Doamne ajuta.
0
12-02-2012, ora 21:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ guryta

Stimata doamna,

Numai un medic psihiatru dupa ce sta de vorba cu dv., va poate prescrie medicamentele potrivite. Nu trebuie sa luati la intamplare, pentru ca asa ati citit pe forum.
Mergeti si faceti o programare la un doctor bun. Spuneti-i toate simptomele si dansul o sa va dea un tratament adecvat pe care daca o sa il luati nu o sa va mai confruntati cu astfel de simptome.

Multa sanatate, pace si liniste sufleteasca va doresc dv. si intregii familii.

Clara
0
22-02-2012, ora 17:43
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Buna ziua tuturor!

Stiu din experienta profesionala ca starile date de gandurile acestea obsesive sunt foarte suparatoare si pot si insotite sau nu de niste compulsii ce ajung sa schimbe foarte mult persoana ce se confrunta cu aceste ganduri. Medicatia va ajuta, insa este nevoie si de un demers psihoterapeutic adecvat, potrivit. In aceasta privinta, nu ezitati sa apelati la un psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala si pe cat posibil specializat in acest tip de probleme. In psihoterapia cognitiv-comportamentala sunt exercitii si tehnici specifice acestei tulburari, ce au o eficienta foarte buna. Este foarte important ca persoana ce apeleaza la terapeut sa puna in aplicare exercitiile, sa fie sincere atat cu sine, cat si cu psihoterapeutul. Stiu ca nu este usor, dar din fericire aceste probleme se pot ameliora considerabil, pana la disparitia lor.
Cateva detalii suplimentare gasiti in acest articol: http://www.psihoterapeutultau.ro/index.php/articole/psihoterapia-copilului-si-familiei/28-gandurile-obsesive-din-tulburarea-obsesiv-compulsiva-toc.

Cu speranta ca v-am putut fi de ajutor, va doresc toate cele bune!
Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu
Tel: 0725.41.33.22
doina.grasu@psihoterapeutultau.ro
www.psihoterapeutultau.ro
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul