Senzatii de arsura si mancarime a buzei
Buna ziua,
de cateva saptamanii am o senzatie de arsura si mancarime la nivelul buzei inferioare si barbie.Nu sunt rani vizibile doar mi se usuca buza dar nu foarte tare si mi-au aparut niste picatele rosii (par a fi ca niste vase de sange)de dimensiunea unui varf de ac pe marginea buzei.Am fost la 2 doctori( ORL) si mi s-a spus ca nu am nimic!Am folosit crema de galbenele, ceai de musetel !Sunt foarte speriata si sincer nu stiu ce sa mai fac! Senzatia de arsura nu trece !Sa fie o alergie?Multumesc anticipat!
de cateva saptamanii am o senzatie de arsura si mancarime la nivelul buzei inferioare si barbie.Nu sunt rani vizibile doar mi se usuca buza dar nu foarte tare si mi-au aparut niste picatele rosii (par a fi ca niste vase de sange)de dimensiunea unui varf de ac pe marginea buzei.Am fost la 2 doctori( ORL) si mi s-a spus ca nu am nimic!Am folosit crema de galbenele, ceai de musetel !Sunt foarte speriata si sincer nu stiu ce sa mai fac! Senzatia de arsura nu trece !Sa fie o alergie?Multumesc anticipat!
6 comentarii
Incercati sa aplicati pe buza, dupa fiecare masa, Ceralip crema de la La Roche Possay.
Am fost la dermatolog saptamana trecuta si mi-a spus ca am chielita de contact(am eliminat cam toti factori care puteau declansa asa ceva) !Mi-a prescris o apa de gura si Elocom!Numai ca am o saptamana deaja de cand folosesc tratamentul si nu e nici o schimbare mai mult acele punctulete sau inmultit (dansul mi-a spus ca acele puncte nu sunt importante doar ca sunt niste glande care au fost suprasolicitate ).Dar arsura o simt si pe interiorul buzei!buza e rosie si foarte dureroasa nu pot manca ! In mod normal ar trebui sa se amelioreze cat de cat dar la mine parca este mai rau!Mi-am cumparat si Ceralip nu stiu ce sa mai iau!Arsura aceea este permanenta imi creeaza o stare de nervozitate si chiar am inceput sa ma gandesc la prostii precum cancer de buze.Totul a inceput inainte de craciun!(am vizitat deasemnea si dentistul care mi-a spus ca nu e de la dinti am dintii ok!)Imi puteti spune unde as putea sa merg sau ce sa mai fac pentru ca e atat de suparatoare senzatia.Va multumesc!
Sunt din Tulcea numai ca la sfarsitul saptamanii plec din tara pe o prioada mai lunga!
Imi pare rau, dar in Tulcea nu cunosc niciun medic dermatolog.
Bună seara! Am și eu o problemă asemănătoare cu cea a doamnei. Prezint mâncărimi și arsuri la o parte din buza inferioară a gurii. Am fost la 3 dermatologi până acum, în București, însă toți mi-au spus că am rămas cu o sensibilitate a nervului de la buză din cauza unui herpes netratat corespunzător. Aceștia mi-au recomandat diferite tratamente dermatologice/creme, cum ar fi: lipobase repair, pruriced gel, aciclovir pastile. Le-am încercat însă fără rezultat. Doar dacă îmi aplic pastă de dinți pe buză, mâncărimea încetează. Menționez că m-am expus la soare, anul trecut o perioadă mare fără să fi folosit ceva protector contra UV. Vă rog, dați-mi o părere, un sfat fiindcă m-am săturat să merg la medici care probabil pun un diagnostic din burtă. Mă tem să nu am cancer la buză.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Buza amortita
- 9carcinom
- 3buze-problema dimineata
- 7bubite pe buza.. ce am?
- 3mancarime si roseata in jurul buzelor
- 3Buze rosii la baiat
- 6mi-am facut detrataj si din greseala cu aparatul.. m-a intepat in buza
- 3amortirea buzei de jos
- 6am zabale [popular]
- 2bubite in interiorul buzei inferioare
- 1limba si buze amortite si sangerari nazale