ma poate lamuri cineva? sunt garvida in 22 de saptamini
ma poate lamuri si pe mine cineva? sunt gravida in 22 de saptamani iar acum cateva zile am facut un eco pt. a vedea exact cum evolueaza bebele.La eco nu am vazut mai nimic, deoarece medicul mi-a spus ca este transmisia foarte proasta, dar in schimb a facut masuratorile necesare si mi-a spus ca totul este bine, dar daca medicul ginecolig doreste sa imi mai ceara inca o data repetarea ecografiei.Cand m-am prezentat cu rezultatu la medicul ginecolog, mi-a spus ca nu eset cazul, ca daca era vreo problema, ma programau cei de la eco direct.Intrebarea mea este, daca a fost transmisia proasta atunci s-au putut face masuratorile corect? iar ecografistul a putut sa vada daca bebele este format bine?ca noi nu am vazut mai nimik. Sunt foarte speriata si nu stiu ce sa mai cred. varog sa imi raspundeti
5 comentarii
E pentru prima data cand aud asa ceva. De ce nu consulti un ginecolog care are echograf????????????????????? Ca sa platesti practic doua consultatii? Pai daca nu se vedea clar, cum se vad detaliile? Esti in acea perioada a sarcinii in care e de datoria obstetricianului sa depisteze orice posibila malformatie. Masuratorile releva numai dezvoltarea bebelusului.Eu sunt socata de cate mai vad si aud pe site-ul acesta, crede-ma!
Daca nu s-a vazut nimic medicul nu a avut cum sa faca masuratorile necesare.Va recomand sa faceti ecografia(morfologia de trim. II care este indicata la aceasta varsta de sarcina) la un centru unde exista ecografe performante, pentru ca este importanta pentru depistarea eventualelor anomalii.
Multa sanatate.
Multa sanatate.
in primul rand va multumesc pt. raspuns, iar in al doilea rand tin sa va spun ca aici unde locuiesc, mai precis in barcelona, medicii sunt pe categorii, ecografisti si gincologi, ginecologul te programeaza la ecografist, iti face eco si cu rezultatul mergi inapoi la ginecolog.ecografistul nu a spus ca nu a vazut nimik, dar transmisia a fost foarte proasta, dar masuratorilr la ceea ce el a vazut sunt in parametrii normali si anume:greutate408 gr.;DBP-53, 4mm;CCEF-185, 1mm;CABD-159, 5mm;longitudinea femur-36 mm;activitate corporala si cardiaca positiv, iar la restul pune ca toate sunt in limitele normalitatii, se poate sa fi gresit ecografistul sau aparatul daca transmisia a fost proasta? medicii de aici mi-au spus sa nu imi fac probleme ca e totul in ordine dar eu continui sa fiu foarte nelinistita.astept din nou raspuns de la voi. va multumesc din tot sufletul!
Sa inteleg ca la Barcelona sunt medicii mai superficiali decat in Romania? Eu ti-am explicat ca ceea ce au masurat ei releva doar nivelul de dezvoltare (crestere) al fatului, fara a urmari eventualele modificari morfologice, acestea constituin obiectul consultului echografic la aceasta varsta a sarcinii. Oricum.daca imaginea nu a avut calitatea optima.nici n-ar fi putut sa vada ceva. Repeta echografia sau vino in tara!!!!
Sunt insarcina in 23 saptamani, este prima sarcina.am 26 de ani zilele trecute am facut o noua ecografie iar dc m-a cam pus pe ganduri zicand ca, circumferinta craniana la bebe ar fi cam mika 197mm si ca sfat mi-a zis sa mananc multa carme iar peste 2 saptamani sa repet ecografia.
Sunt motive de ingrijorare sau eu ma agit degeaba.
Va multumesc!
Sunt motive de ingrijorare sau eu ma agit degeaba.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insarcinata, valori anormale?
- 5toxoplasmoza si sarcina luna a doua
- 4analize proaste, bebelul poate fi afectat?
- 6Interpretare rezultate Testul Torch
- 4Efectele Toxo se vad la ecografie?
- 3sarcina 22 saptamani si analizele
- 4proteina s mica in sarcina
- 19Risc de malformatie genetica la dublu test
- 2Analizele din timpul sarcinii
- 3analize in a patra luna de sarcina
- 0TPHA pozitiv in sarcina
- 0TPHA si VDRL pozitive in sarcina
- 0Analize medicale
- 0Chlamydia pneumoniae
- 4Ce sa fac ?! sunt la prima sarcina