morfologie fetala
Buna ziua
Sunt insarcinata si la mofologia fetala de 23 de saptamani rezultatul in ce priveste inima a fost asa: la nivelul VS se vizualizeaza o usoara ingrosare la insertia apicala a pilierilor posteriori cu diametrul= 2 mm(varianta anatomica).
Este o problema ?
Multumesc
Sunt insarcinata si la mofologia fetala de 23 de saptamani rezultatul in ce priveste inima a fost asa: la nivelul VS se vizualizeaza o usoara ingrosare la insertia apicala a pilierilor posteriori cu diametrul= 2 mm(varianta anatomica).
Este o problema ?
Multumesc
4 comentarii
La Clinica unde lucrez exista un ecograf foarte performant 3d-4d de ultima generatie-VOLUSON E8, care poate vizualiza cordul fetal cu mare precizie-soft sonoCT de vizualizare-Dr. Nicolae Cristian medic primar radiologie imagistica medicala
Îngroşarea inserţiei pilierilor fără modificări de lungime sau de poziţie este normală.
Buna ziua!
Am facut zilele trecute echo de morfologie fetala trim II. Dr. a zis ca e ok, insa ma nedumereste ceva scris in buletinul cu toate constatarile...si anume cord: tetracameral. Levocardie. Este grav? Ma deruteaza cuvantul "levocardie". Dr. nu mi-a precizat nimic ca ar fi ceva in neregula. Va multumesc!
Am facut zilele trecute echo de morfologie fetala trim II. Dr. a zis ca e ok, insa ma nedumereste ceva scris in buletinul cu toate constatarile...si anume cord: tetracameral. Levocardie. Este grav? Ma deruteaza cuvantul "levocardie". Dr. nu mi-a precizat nimic ca ar fi ceva in neregula. Va multumesc!
Bună ziua. Observ ca a-ți postat de mult aceasta întrebare. Aceiași situație o am și eu acum în prezent. La morfologie mi a scris Situs normal. Levocardie. Doctorul morfologie mi a sugerat sa fac aminicenteza sau test genetic non invaziv pt Sindromul Down, aceasta indicând un risc de 10% de asa ceva, cu toate ca dublu test și triplu test a ieșit cu risc scăzut. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Ce presupune asa ceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 191Dozarea TORCH
- 5toxoplasmoza si sarcina luna a doua
- 6Interpretare rezultate Testul Torch
- 4Efectele Toxo se vad la ecografie?
- 27rezultat nu tocmai asteptat (risc de SD 1:50 pt bebe)
- 4Fibrinogen mare 471
- 5analize gravida - va rog sa ma lamuriti
- 4Interpretare analize, gravida in sapte luni
- 0Analize sarcina sapt 35
- 3la dublu test mi a iesit risc de varsta
- 0morfologie trimestru 3
- 0primele analize in sarcina
- 2Tsh scazut in sarcina
- 2Anti- herpes IgG 1
- 0Analiza urinei
- 0Chlamydia pneumoniae
- 0Analize trim 1 sarcina! Urgent!!!