morfologie fetala

25-10-2007
Ereena
Nu este medic/terapeut
Ereena
Buna ziua
Sunt insarcinata si la mofologia fetala de 23 de saptamani rezultatul in ce priveste inima a fost asa: la nivelul VS se vizualizeaza o usoara ingrosare la insertia apicala a pilierilor posteriori cu diametrul= 2 mm(varianta anatomica).
Este o problema ?
Multumesc
4 comentarii
0
25-10-2007, ora 00:00
Dr. Nicolae Claudia Adriana
Alergologie si imunologie clinica, bucuresti
Dr. Nicolae Claudia Adriana
La Clinica unde lucrez exista un ecograf foarte performant 3d-4d de ultima generatie-VOLUSON E8, care poate vizualiza cordul fetal cu mare precizie-soft sonoCT de vizualizare-Dr. Nicolae Cristian medic primar radiologie imagistica medicala
0
25-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Îngroşarea inserţiei pilierilor fără modificări de lungime sau de poziţie este normală.
0
17-05-2011, ora 14:30
simonachiriac
Nu este medic/terapeut
simonachiriac
Buna ziua!

Am facut zilele trecute echo de morfologie fetala trim II. Dr. a zis ca e ok, insa ma nedumereste ceva scris in buletinul cu toate constatarile...si anume cord: tetracameral. Levocardie. Este grav? Ma deruteaza cuvantul "levocardie". Dr. nu mi-a precizat nimic ca ar fi ceva in neregula. Va multumesc!
0
06-01-2020, ora 20:41
doina0505
Nu este medic/terapeut
doina0505
Bună ziua. Observ ca a-ți postat de mult aceasta întrebare. Aceiași situație o am și eu acum în prezent. La morfologie mi a scris Situs normal. Levocardie. Doctorul morfologie mi a sugerat sa fac aminicenteza sau test genetic non invaziv pt Sindromul Down, aceasta indicând un risc de 10% de asa ceva, cu toate ca dublu test și triplu test a ieșit cu risc scăzut. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns... Ce presupune asa ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •