sarcina si analize aproape duble fata de valoarea normala
Sunt insarcinata in 27 saptamani, mi s-a descoperit in urma analizelor de sange ca FIBRIOGENUL 733 si VSH 40, sunt aproape duble fata de valoarea normala, oare poate afecta copilul?
4 comentarii
Ginecologul ce a spus, cam care ar fi cauza? aceste valori arata ca ai o infectie netratata.
Medicul genicolog care ma are sub observatie m-a pus sa repet analizele, dar le-am repetat la interval de 5 zile, banuiesc ca vor iesi la fel, oare sa iasa asa ca mai tot timpul de cand a venit sezonul rece sunt mai mereu racita, ma ustura in gat, am nasul infundat si tot timpul cand suflu nasul am numai coji pe nas, eu stiu ca am o rinofaringita alergica, mai ales la rece, praf, polen, acum fiind insarcinata nu am mai putut sa o tratez si ma gandesc ca asta oare sa fie cauza????
Vorbeste cu medicul de familie, nu se poate sa nu iei nimic si sa stai asa ; inhalatii, terapii naturiste, deca este necesat sunt si antibiotice pe care le poti lua in timpul sarcinii, un spray nazal si oral pe care-l poti folosi in timpul sarcinii este Bioparox, ce reduce inflamatia in gat si cea nazala.Daca analizele vor iesi tot asa incearca sa iei ceva.
ultima menstruatie am avut-o pe 12 ianuarie 2010 iar pe data de 04 02 2010 mi-a venit menstruatia dar mi-a curs foarte putin este posibil sa fiu insarcinata ? urmatoarea mensruatie ar trebui sa fie pe data de 11 02 2010
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insarcinata, valori anormale?
- 5Analizele in timpul sarcinii. unii mi-au zis ca trebuie sa intrerup sarcina, alti sa repet analizele
- 4doresc citirea analizelor si un diagnostic mai complet!
- 8am 4 saptamani de sarcina si endometriom de 8, 5 cm
- 4proteina s mica in sarcina
- 3interpretare analize saptamana 34 sarcina
- 3Analize ingrijoratoare insarcinata luna a V-a
- 3analize in a patra luna de sarcina
- 1analize proterinurie gravida 21 sapt.
- 0morfologie trimestru 3
- 5igg pozitiv si igm negativ
- 2Tsh scazut in sarcina
- 2Anti- herpes IgG 1
- 3întrebare examen microbiologic/microscopie/cultura(lamă)
- 0Rezultate analize modificate saptamana 35 sarcina
- 0Interpretare analiza D - dimeri
- 0Analiza ft4
- 3Cetone in urina
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 0Buna ziua
Mai multe informații despre: analizele in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: