M.a lovit cineva in cap si nu stiu daca e grav!!!
Buna seara, am fost lovita dintr.un bloc, cred ca de la etajul 4 sau 5 in cap cu o sticla de 2L aproape plina cu apa si cred ca m.a lovit cu dopul din moment ce sticla avea dopul inghesuit inauntrul sticlei. In momentul in care m.a lovit mi.am pierdut echilibrul pentru cateva secunde, am cazut dar, apoi am reusit sa stau pe picioare si am ramas doar cu o durere de la lovitura. M.am masat ceva timp si pana acum nu am nici un simptom cu toate ca acum sunt doar 5 sau 6 ore de la accident! Inca nu am spus asta parintilor deoarece nu vreau sa se ingrijoreze. Sunt putin speriata asa ca va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede.
Va multumesc pentru intelegere!
Va multumesc pentru intelegere!
3 comentarii
Va recomand sa faceti de urgenta un consult neurologic si un RMN cerebral
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna ziua, copilul meu de 20 de ani a fost lovit de un necunoscut cu un box metalic, si in acel moment a lesinat o buna perioada de timp nestiind ce se intampla cu el.Am facut un tomograf cu următoarele concluzii:Mica leziune nodulara infracentimetrica hiperdensa spontan, fără edem perilezional, localizata la nivel subcortical parietal înalt de partea stanga(substrat hemoragic recent vs cavernim-de corelat cu examinare IRM).Va rog sa-mi explicati ce înseamnă.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 2Ameteli dupa lovitura la cap
- 0spasticitate după o lovitura la cap?!
- 1lovitura la cap
- 1lovitura cap acum 8 zile
- 1M.am lovit la cap
- 1lovitură cap
- 0M-am lovit la tampla stanga
- 0Lovitură puternica la cap
- 1lovitură la cap
- 0Lovitura la cap
- 0Plaga la cap
- 2Traumatism cranio cerebral
- 3Brate amortite
- 0Mam lovit la cap
- 0Lovitura bâtă baseball
- 7Amorteala parte stanga a fetei
- 1Ajutor, lovitura cap+interpretare CT!
- 3Ajutor urgent - m-am lovit cu capul într-o cracă de pom
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: