M.a lovit cineva in cap si nu stiu daca e grav!!!

Buna seara, am fost lovita dintr.un bloc, cred ca de la etajul 4 sau 5 in cap cu o sticla de 2L aproape plina cu apa si cred ca m.a lovit cu dopul din moment ce sticla avea dopul inghesuit inauntrul sticlei. In momentul in care m.a lovit mi.am pierdut echilibrul pentru cateva secunde, am cazut dar, apoi am reusit sa stau pe picioare si am ramas doar cu o durere de la lovitura. M.am masat ceva timp si pana acum nu am nici un simptom cu toate ca acum sunt doar 5 sau 6 ore de la accident! Inca nu am spus asta parintilor deoarece nu vreau sa se ingrijoreze. Sunt putin speriata asa ca va rog sa imi raspundeti cat se poate de repede.
Va multumesc pentru intelegere!
Va multumesc pentru intelegere!
3 comentarii

Va recomand sa faceti de urgenta un consult neurologic si un RMN cerebral
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Buna ziua, copilul meu de 20 de ani a fost lovit de un necunoscut cu un box metalic, si in acel moment a lesinat o buna perioada de timp nestiind ce se intampla cu el.Am facut un tomograf cu următoarele concluzii:Mica leziune nodulara infracentimetrica hiperdensa spontan, fără edem perilezional, localizata la nivel subcortical parietal înalt de partea stanga(substrat hemoragic recent vs cavernim-de corelat cu examinare IRM).Va rog sa-mi explicati ce înseamnă.Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de o saptamana ma doare rau fruntea
- 2ameteala dupa lovitura
- 1Lovitura la cap
- 0spasticitate după o lovitura la cap?!
- 3lovitura la cap
- 1lovitura cap acum 8 zile
- 5Lovitura la tampla
- 0Se poate cumva sa fii lovit in asa fel incat sa nu mai poti gandi?
- 0Lovitura la cap
- 0Diplopie la ochiul drept
- 0Denivelare la nivelul capului dupa traumatism
- 0Lovitura la cap
- 0Lovitura bâtă baseball
- 1Ajutor, va rog! m-am lovit cu gantera la cap
- 0Dureri intense de cap după lovitura
- 4Ajutor urgent! pot da într-un hematom cranian?
- 6Tic copil
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: