spasticitate după o lovitura la cap?!
Bună ziua,
În urma cu o săptămână m-am lovit la cap de tocul uşi din săritură. Tocul uşii este de lemn, nu mi-a curs sânge, nu mi-am pierdut cunoştinţa însă de atunci am spasme musculare şi o senzaţie de presiune in zona în care m-am lovit.Spasmele musculare au apărut după lovitura şi erau localizate mai ales la nivelul picioarelor, un tremur puternic. În momentul de fata aceste spasme se declanşează noaptea şi durează cam 10 minute
Ma trezesc transpirat şi tremur. Ce sa fac, neurologie mi-a prescris relaxirem 1 pastila seara. De asemenea în timpul zilei am o uşoară senzaţie de moleseala în picioare.Ce sa fac? Sunt speriat!
Mulţumesc!
În urma cu o săptămână m-am lovit la cap de tocul uşi din săritură. Tocul uşii este de lemn, nu mi-a curs sânge, nu mi-am pierdut cunoştinţa însă de atunci am spasme musculare şi o senzaţie de presiune in zona în care m-am lovit.Spasmele musculare au apărut după lovitura şi erau localizate mai ales la nivelul picioarelor, un tremur puternic. În momentul de fata aceste spasme se declanşează noaptea şi durează cam 10 minute
Ma trezesc transpirat şi tremur. Ce sa fac, neurologie mi-a prescris relaxirem 1 pastila seara. De asemenea în timpul zilei am o uşoară senzaţie de moleseala în picioare.Ce sa fac? Sunt speriat!
Mulţumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lovitura cu un corp solid in ceafa
- 2s-a lovit la cap
- 3de o saptamana ma doare rau fruntea
- 2ameteala dupa lovitura
- 0Lovitura la cap
- 1lovitura la cap
- 3Lovituri la cap posibile complicatii?
- 2de ce ar trebui sa imi fac griji sau ce ar trebui sa fac
- 3M.a lovit cineva in cap si nu stiu daca e grav!!!
- 0M-am lovit la tampla stanga
- 0Lovitura la cap
- 1Lovitura la cap mai veche
- 0Vena umflată la tâmplă stânga
- 0Lovitura la cap
- 7Amorteala parte stanga a fetei
- 2Lovitura puternica la cap (urgenta medicala)
- 1Zguduire/lovitură la cap
- 6Tic copil
- 1Lovitura cap copil 8 ani
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: