ma doare testiculul.. ce sa fie?

Buna ziua,
Am si eu o problema, sunt un baiat de 17 ani si am de la o vreme o problema, ma doare testicolul stang si mi se pare ca practic e in alta pozitie decat celalalt. Adica atunci cand il ating mi se pare mai alt fel nu stiu cum sa va explic. Insa problema mea este ca ma doare si imi e teama sa nu cumva sa nu mai pot avea contacte sexuale. ce credeti ca se intampla? multumesc
Am si eu o problema, sunt un baiat de 17 ani si am de la o vreme o problema, ma doare testicolul stang si mi se pare ca practic e in alta pozitie decat celalalt. Adica atunci cand il ating mi se pare mai alt fel nu stiu cum sa va explic. Insa problema mea este ca ma doare si imi e teama sa nu cumva sa nu mai pot avea contacte sexuale. ce credeti ca se intampla? multumesc
2 comentarii

Cel mai probabil nu este nimic grav, totuşi un consult urologic ar fi binevenit.

Ok, multumesc pentru sfat. Astazi insa am maisimtit inca ceva dubios. Stateam in picioare si am simitit o senzatie asemanatoare unei eliberari, unui furtun strangulat caruia-i dai drumul asa, acolo la testicul. Am vorbit cu parintii mei si au hotarat sa ma duca la doctor. Insa acea simtoma sa fie un semn de agravare? stiu a va e destul de greu sa va pronuntati insa v-as ruga sa o faceti! Multumiri anticipate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere de testicole grava
- 3Ejaculare cu sange de aproape doua saptamani
- 3penisul.. durere
- 1durerea testiculelor dupa sex
- 0Durere surda testicule
- 1durere testicule
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 1Recomandare medic, dureri testiculare
- 1Buba Inflamatie testicul
- 2Durere pulsatila testicol stang, pozitie anormala
- 0Durere testicul, inflamație, edem
- 1Durere a testiculului drept
- 0ma doare testiculul drept +picior
- 0Probleme Testicule
- 0Durere & sensibilitate la lovire usoara a scrotului/testiculelor
- 0Ma doare testiculul drept si simt ceva care ma apasa pe vezica si urinez des
- 1Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?
- 1Durere pulpa stânga cu iradiere în scrot mai exact testicul stâng
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: