Durere & sensibilitate la lovire usoara a scrotului/testiculelor
![Cheyenne](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, va scriu aici cu speranta ca ma veti indruma spre ce trebuie facut mai departe. De vreo saptamana am observat ca exista o sensibilitate in zona scrotului atunci cand sunt lovit usor. Stiu bine ca zona asta este sensibila la lovituri, de aceea am spus lovire usoara. Sau, sa va dau un exemplu mai practic, atunci cand curge apa din dus cu presiune, direct pe scrot, imi cauzeaza durere. Din ce tin eu minte, pana acum nu am avut probleme de genul asta, dar nici nu stiu daca este normala durerea si sensibilitatea asta. Inca nu am observat nicio umflatura.
De asemenea, pot sa mai adaug ca iau de vreo luna Finasterida pentru combaterea alopeciei androgenetice, am inceput cu 0.5 mg si am urcat ulterior la doza standard, de 1 mg. Am fost la un doctor dermatolog in vederea obtinerii unei prescriptii pentru Finasterida, dar nu mi s-a dat decat sfatul sa accept chelia, asa ca am actionat pe cont propriu si am inceput sa iau pastilele.
Va multumesc!
De asemenea, pot sa mai adaug ca iau de vreo luna Finasterida pentru combaterea alopeciei androgenetice, am inceput cu 0.5 mg si am urcat ulterior la doza standard, de 1 mg. Am fost la un doctor dermatolog in vederea obtinerii unei prescriptii pentru Finasterida, dar nu mi s-a dat decat sfatul sa accept chelia, asa ca am actionat pe cont propriu si am inceput sa iau pastilele.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere de testicole grava
- 2de cateva zile ma doar un testicul
- 4Dureri la testicolul drept
- 2Durere testicul cand este frig afara
- 0dureri testiculare anabolizante
- 4Durere Testicul Stang
- 0Durere testiculara
- 0Durere testicul stang.
- 0Intepaturi testicul/usturimi urinare
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 2Problema Testicul Stang copil aproape 14 ani
- 0Ajutor! Va rog! dureri la testiculul drept
- 0Scrot încordat cu disconfort enorm și dureri la nivelul testiculelor
- 1Testicul atrofiat ?
- 0Salut am probleme cu testiculu stang
- 3Hernie inghinală stânga
- 1Durere testicule
- 2Ce sugerati, dureri testicul
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: