Recomandare medic, dureri testiculare
Buna ziua,
La sfarsitul lui ianuarie am inceput sa am dureri de testicule. Am fost la analize si mi-a iesit Streptococcus agalactiae (grup B). Am facut 6 zile ceftriaxona, am repetat analizele dupa vreo 3 saptamani si mi-a iesit din nou. Am luat augmentin 7 zile si va trebui sa ma duc la control din nou, dar... din pacate nu simt ca s-a imbunatatit situatia.
Am in continuare dureri de testicule, in special mai puternice dupa ejaculare, dar si fara ejaculare; si ma deranjeaza si prostata tot dupa ejaculare in special.
Medicul la care am fost mi-a zis ca streptococul asta nu ar da dureri, dar din ce am mai citit pe internet pare sa fie prostatita bacteriana.
Imi poate recomanda cineva un medic (in Bucuresti) la care sa merg cu aceasta problema?
Va multumesc.
La sfarsitul lui ianuarie am inceput sa am dureri de testicule. Am fost la analize si mi-a iesit Streptococcus agalactiae (grup B). Am facut 6 zile ceftriaxona, am repetat analizele dupa vreo 3 saptamani si mi-a iesit din nou. Am luat augmentin 7 zile si va trebui sa ma duc la control din nou, dar... din pacate nu simt ca s-a imbunatatit situatia.
Am in continuare dureri de testicule, in special mai puternice dupa ejaculare, dar si fara ejaculare; si ma deranjeaza si prostata tot dupa ejaculare in special.
Medicul la care am fost mi-a zis ca streptococul asta nu ar da dureri, dar din ce am mai citit pe internet pare sa fie prostatita bacteriana.
Imi poate recomanda cineva un medic (in Bucuresti) la care sa merg cu aceasta problema?
Va multumesc.
1 comentarii
Medicii de la Spitalul de Urologie din Panduri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la nivelul zonei inghinale
- 4Dureri la testicolul drept
- 6Umflatura testicule
- 5testicol dureros si umflat
- 3testicule umflate si invinetite!!!
- 1durerea testiculelor dupa sex
- 7testicul mai sus decat celalat la copii
- 6un testicul extirpat - probleme pe viitor?
- 9Testicule lasate?
- 0problema testicul!
- 0probleme testiculare
- 1Durere testiculara
- 3Testicol drept
- 0vena penis si probleme cu erectia
- 3Durere testicul-zona inghinala-picior
- 3Durere testicul stâng la atingere.
- 0Durere & sensibilitate la lovire usoara a scrotului/testiculelor
- 1Durere testicul stang
- 2Inflamare testicului
- 4Coaja galbenă testicule
Mai multe informații despre: Testiculele durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Durerea de testicule
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament