Probleme Testicule
Bună ziua. Imi cer scuze pt că adresez această intrebare. probabil au mai fost persoane cu asemenea probleme, dar doresc să primesc răspunsuri la intrebarea mea.
Am 22 de ani, acum 6 ani am fost operat de varicocel(pe partea stanga) nu am avut vreo complicatie. in aceasta perioada, totul a fost normal cu viata mea sexuala. Am avut contacte sexuale fără probleme( chiar si la masturbare organele reactionau bine). De o perioada am inceput să am dureri in zona testiculelor( mai ales la acele vene din scrot care sunt mai proeminente).
Acum cateva zile, am avut un preludiu si un contact sexual mai lung(de cateva ore, cu 2 ejaculari). Asa am făcut cam 3 zile la rand. In ultima zi am avut o durere de testicule foarte mare și cu venele din zona testiculelor destul de umflate, iar durerea o aveam si in baza abdomenului. Pe langa aceste dureri sperma mea nu mai avea aceeași textură(parcă nu mai era asa de vâscoasă mai exact parcă ar fi o apă) durerea a incetat abia azi, durerea fiind de duminica.
ce poate fi? vă mulțumesc
Am 22 de ani, acum 6 ani am fost operat de varicocel(pe partea stanga) nu am avut vreo complicatie. in aceasta perioada, totul a fost normal cu viata mea sexuala. Am avut contacte sexuale fără probleme( chiar si la masturbare organele reactionau bine). De o perioada am inceput să am dureri in zona testiculelor( mai ales la acele vene din scrot care sunt mai proeminente).
Acum cateva zile, am avut un preludiu si un contact sexual mai lung(de cateva ore, cu 2 ejaculari). Asa am făcut cam 3 zile la rand. In ultima zi am avut o durere de testicule foarte mare și cu venele din zona testiculelor destul de umflate, iar durerea o aveam si in baza abdomenului. Pe langa aceste dureri sperma mea nu mai avea aceeași textură(parcă nu mai era asa de vâscoasă mai exact parcă ar fi o apă) durerea a incetat abia azi, durerea fiind de duminica.
ce poate fi? vă mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere de testicole grava
- 2ma doare testiculul.. ce sa fie?
- 4durere testicul drept
- 3Durere abdominala, durere testicol, picior amortit
- 1durere testicule
- 1Durere testicul sting
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 5Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal
- 2umflatura testicul
- 1Durere testicul
- 0Dureri ale testicolului stang
- 0Dureri testiculare
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 0Ajutor! Va rog! dureri la testiculul drept
- 0Testicule problemă
- 4Dureri de testicule, fără orgasm și fără ejaculare
- 0Durere & sensibilitate la lovire usoara a scrotului/testiculelor
- 1Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?
- 0Dureri in testicolul drept
- 0Salut am probleme cu testiculu stang
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: