durere de testicole grava
in primul rand doresc sa va feliticit pentru ajutorul si pentru sfaturile care le dati, va doresc multe realizari si multe inpliniri intregi echipe.
Am o problema cred ca grava, dar imi este tare rusine sa ma duc la doctor, am 27 de ani, problema o am de 10 ani dar la doctor nu mam dus...problema mea este ca ma dor testicolele foarte tare, indiferent ca fac sex sau ca stau in fotoliu sau ca merg pe strada, durerea se aseamana cu o strangere uneori mai puternica sau mai slaba, daca doamne fereste ma lovesc chiar foarte incet durerea e atat de puternica incat lesin, nu mai port lenjerie ca ma doare,
Dar am observat ca de aprosimativ 2 ani testicolul stang atarna mai mult decat dreptul, si doare mult mai mult, si nu mai ejaculez aceas cantitate de sperma parca e mai putin ? alte semne nu sant sa pot da amanunte mai multe, are inportanta ca in urma cu multi ani la fotbal am primit o lovitura in testicole si testicolul stang urcase undeva foarte sus in zona pubiana ?
m
Mentionez ca in armata mam dus la spitalul militar din bucuresti si ma chinuit acel nebun care era mare doctor pana am cazut de durere, practic ma strangea de testicole si le invartea ca doua bile, eu ma rugam sa ma lase sa fug sa plec sau cel putin sa pot sa mai respir din cauza dureri, dar el a spus :nai domne nimic, tu vrei sa scapi de armata: am jurat ca nu mai ma duc la doctor..
Va rog din tot sufletul, daca stiti un medicament pentru a mai calma cat de putin aceasta durere, va rog ajutatima !!! stiu ca fara un consult de specialitate e greu sa va pronuntati, dar poate stiti ceva, orice
Cu multa stima si respect, va multumesc
Am o problema cred ca grava, dar imi este tare rusine sa ma duc la doctor, am 27 de ani, problema o am de 10 ani dar la doctor nu mam dus...problema mea este ca ma dor testicolele foarte tare, indiferent ca fac sex sau ca stau in fotoliu sau ca merg pe strada, durerea se aseamana cu o strangere uneori mai puternica sau mai slaba, daca doamne fereste ma lovesc chiar foarte incet durerea e atat de puternica incat lesin, nu mai port lenjerie ca ma doare,
Dar am observat ca de aprosimativ 2 ani testicolul stang atarna mai mult decat dreptul, si doare mult mai mult, si nu mai ejaculez aceas cantitate de sperma parca e mai putin ? alte semne nu sant sa pot da amanunte mai multe, are inportanta ca in urma cu multi ani la fotbal am primit o lovitura in testicole si testicolul stang urcase undeva foarte sus in zona pubiana ?
m
Mentionez ca in armata mam dus la spitalul militar din bucuresti si ma chinuit acel nebun care era mare doctor pana am cazut de durere, practic ma strangea de testicole si le invartea ca doua bile, eu ma rugam sa ma lase sa fug sa plec sau cel putin sa pot sa mai respir din cauza dureri, dar el a spus :nai domne nimic, tu vrei sa scapi de armata: am jurat ca nu mai ma duc la doctor..
Va rog din tot sufletul, daca stiti un medicament pentru a mai calma cat de putin aceasta durere, va rog ajutatima !!! stiu ca fara un consult de specialitate e greu sa va pronuntati, dar poate stiti ceva, orice
Cu multa stima si respect, va multumesc
1 comentarii
Sa stiti ca este musai sa va infringeti rusinea si teama de a merge la medic.Este posibil sa fie vorba de un proces infectios care trebuie tratat sau de o suferinta vasculara care de asemene trebuie tratata.Cu ce anume, se poate stii dupa ce se pune un diagnostic.Imi pare rau ca ati avut acea experienta neplacuta in timpul armatei dar va asigur ca exista si medici mult mai blinzi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme genitale
- 3dureri la nivelul zonei inghinale
- 2durere deranjanta care incepe de la testicolul drept si urca pana aproape de abdomen
- 4Dureri la testicolul drept
- 2Testicol dureros
- 3Durere abdominala, durere testicol, picior amortit
- 3durere de testicul
- 0Durere testicol
- 1Durere testicul sting
- 4Senzatie de durere discomfort in zona testiculelor
- 2Durere testicul cand este frig afara
- 2Durere testicol stang
- 5Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal
- 2Durere pulsatila testicol stang, pozitie anormala
- 3Ma doare testiculul stang si ma simt ameți in permaneta. Ce ar putea fi ?
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 0Durere testicule cand alerg sau ridic greutati.
- 2Problema Testicul Stang copil aproape 14 ani
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
- 0Durere testicul stâng
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: