am nevoie de un raspuns!!
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea : acum ceva timp in urma am avut candida, am luat tratament si eu si prietenul meu si am crezut ca am scapat.de la un timp incoace am niste scurgeri vaginale albe si laptoase.in rest nu am absolut nimic...ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta problema va rog???oare ce poate fi??e normal????
va multumesc anticipat!
Problema mea este urmatoarea : acum ceva timp in urma am avut candida, am luat tratament si eu si prietenul meu si am crezut ca am scapat.de la un timp incoace am niste scurgeri vaginale albe si laptoase.in rest nu am absolut nimic...ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta problema va rog???oare ce poate fi??e normal????
va multumesc anticipat!
4 comentarii
Poate fi o secretie normala.se stie ca de-a lungul unui ciclu menstrual de 28 de zile secretiile vaginale nu sunt aceleasi, ci difera atat cantitativ cat si ca aspect.daca apar si alte neplaceri [ usturimi, prurit, durere la contact.] poti face un examen al acestei secretii.
nu am alte simptome.doar cele mentionate, va multumesc din suflet pentru raspuns!
buna ziua doamna dr as vrea sa va inteb si eu ceva am luat ciprinol si niste ovule preparte si trebuie sa ma duc dupa 7 zile sa mi iau analize de secreti si papapnicolau dar nu stiu daca dupa ce termin ciprinolul sau ovulelel acu le am termiant pe amandoua dar am mai avut vreo 3 ovule dupa ce am termiant ciprinoul cand sa socotesc 7 zile ?ca tre sa mi vina si problemele?mi a trecut cat am luat tratamntul dar acu ma ustura iar.mi a gasit si un polip ziea domnu dr ca er inflamat dar acu dupamtrtamnt tot ma doare se poate sa mi am un microb?ma confrunt cam de mult cu asa ceva se mai trce vreodat definitiv?multumesc
buna ziua, am si eu o problema pe care sper sa o pot rezolva cu ajutorul dumneavoastra.Sunt insarcinata in 20 de saptamani si la servici nu pot sa mai merg, e frig si ar trebui sa stau 12h in picioare, medicul de familie nu poate sa-mi mai dea concediu medical.Ce mai sfatuiti sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere alba
- 10scurgerile vaginale
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 4de ceva vreme imi curge o secretie destul de urata...
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 4scurgere alba, laptoasa, inflamatie, durere.
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 3ce se intampla cu mine?
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 12Scurgere alba care a revenit
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 0scurgeri vaginale
- 1Roseala pe chiloti
- 1Scurgeri vaginale
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: