m-am trezit cu o mare durere de gat in partea dreapta

11-04-2007
1234567
Nu este medic/terapeut
1234567
In dimineata acestei zile, m-am trezit cu o mare durere de gat in partea dreapta, pana la ora aceasta( 16:09) nu pot sa-mi intorc capul in partea drepta, ma doare si gatul sta inclinat inspre dreapta, au observat cu usurinta si parintii mei, ma doare f tare, obosesc rpd, cred ca am dormit cumva cu gatul foarte sucit si mi-e frica sa nu fi suferit vreo entorsa sau intindere mai puternica, mai ales ca-mi sta gatul si putin intr-o parte si daca incerc sa-l tin drept ma doare! Ce ar trebui sa fac sa-l misc, masez? sau sa stau cat pot de dreapta si sa-l leg cu faza elastica ca ulterior sa merg la medic.??
2 comentarii
0
12-04-2007, ora 00:00
ligia
Identitate neconfirmată
ligia
Probabil este vorba de torticolis. Incercati aplicarea unui unguent cu antiinflamator (de ex. Diclac gel) si un antiinflamator pe cale orala 2-3 zile (Aulin 1-2 comprimate pe zi).
0
16-12-2011, ora 00:25
Afroo
Nu este medic/terapeut
Afroo
Nu stiu ce sa zic si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acum 2 zile eu nu am dat importanta, nu am fost la medic doar am masat in partea unde nu puteam sa misc gatul si am dat cu niste alifie chinezeasca e foarte buna m-a lasat durerea in 2 nopti nu este prea repede dar totusi mai repede decat cu medicamente sa ma indop (deci ia-ti o cutiuta mica de alifie chinezeasca este foarte eficienta )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: