dureri de git
Buna ziua. Spuneti-mi va rog la copil de 5 ani se poate de administrat Falimint in cazul daca gitul e rosu, mentionez ca anghina nu poate fi deoarece i-au fost extrase amigdalele complet.
2 comentarii
falimint.? md?
1. se poate daca e cu dureri la deglutitie,..deoarece contine anestezic
2. rosu in gat piate fi din mai multe cauze si se trateaza diferit
A. daca e o infe tie virala.. se trateaza cu aNtitermice si medicina populara naturista
B. daca e rosu i gat de la refluxul gastric si alimente acide, citrice..se tine regim alimentar.si tratament gastric
C, in ambele cazuri e nevoie de consult ORL..si tratament local cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie, gargara
1. se poate daca e cu dureri la deglutitie,..deoarece contine anestezic
2. rosu in gat piate fi din mai multe cauze si se trateaza diferit
A. daca e o infe tie virala.. se trateaza cu aNtitermice si medicina populara naturista
B. daca e rosu i gat de la refluxul gastric si alimente acide, citrice..se tine regim alimentar.si tratament gastric
C, in ambele cazuri e nevoie de consult ORL..si tratament local cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie, gargara
Mersi mult.
De la mincare nu cred deorece citrice nu maninca, mincare acida la fel nu maninca, mai mult la dieta deoarece are probleme si cu pancreasul.
Cred totusi ca e o viroza deoarece stranuta des si din nasuc curge mucozitati sub forma de apa. Gitul e inca rosu, dar nu se mai plinge ca il doare, si deaceea ii fac doar gargara cu apa cu sare de mare.
In nas ii picur Interferon si ii fac inhalatii cu solutie fiziologica+rotocan.
Plus ii dau sa bea Viusid cite o1/2 pachetel de 2 ori/zi. Temperatura nu are e chiar mai mica decit norma -35, 8.
De la mincare nu cred deorece citrice nu maninca, mincare acida la fel nu maninca, mai mult la dieta deoarece are probleme si cu pancreasul.
Cred totusi ca e o viroza deoarece stranuta des si din nasuc curge mucozitati sub forma de apa. Gitul e inca rosu, dar nu se mai plinge ca il doare, si deaceea ii fac doar gargara cu apa cu sare de mare.
In nas ii picur Interferon si ii fac inhalatii cu solutie fiziologica+rotocan.
Plus ii dau sa bea Viusid cite o1/2 pachetel de 2 ori/zi. Temperatura nu are e chiar mai mica decit norma -35, 8.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 2m-am trezit cu o mare durere de gat in partea dreapta
- 2dureri gat
- 5perforatie de sept + dureri in zona gatului
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 20dureri de umar si gat partea dreapta
- 1Durere gat pulsativa
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 7durere gat si umar partea dreapta
- 2durere de gat limba ureche
- 1Dureri de gat persistente
- 0Reflux esofagian
- 1Caut raspuns rapid-gat inflamat
- 4Dureri de gat in partea stanga
- 3Probabil amigdalita sau abces?
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: