Dureri de ceafa si gat
Buna ziua ma numesc Cristian si am 30 de ani.Povstea mea este un pic mai lunga am un piciorul stang mai scurt cu 17 cm am umblat asa de la varsta de 8, 9 ani pana la varsta de 29 iar acum de un an am facut o operatie de lungire cu fixator ilizarov.Intr-un an am facut o lungire de 10 cm dar nu am mai calcat pe picior eu mergand numai cu carjele si majoritatea timpului mi-l petrec in pat.Problema e ca de 2 luni aproximativ au inceput dureri destul de mari de cap in special ma durea in zona tamplelor iar ceafa si gatul seara cand ma pun in pat nu mai pot de durere.Tin sa mentionez ca am avut 10 operatii cu anestezi generale dar nu cred ca astea sa fie problema.Ce poate sa fie acuma am si o programare la o vizita neurologica.Doctorita mea a zis ca ii cefalee.In ultima vreme sunt foarte agitat si m-au durut foarte multe si mi-e frica tot timpul cand ma doare ceva ma gandesc intotdeauna la ce ii mai rau mi-e frica sa nu am cine stie ce.Va multumesc foarte mult.
1 comentarii
Mergeti la consultatie la neurolog si pentru siguranta faceti si un CT cerebral. Dar este foarte posibil ca durerile sa fie pe fond reumatic, de la o spondiloza cervicala, sau pe fons de oboseala sau stres. Sa ne tineti la curent. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 3Caut solutie pentru enigma din gat!
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 13neurologie
- 5dureri de cap si gat
- 3Durere umar + gat
- 2Durere de gat persistenta, tratament de la medic fara rezultat
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 1tratare masea dureri de cap
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 0ma doare la ceafa in partea dreapta cand intorc capul spre stanga
- 1dureri de cap in zona cefei
- 1dureri de cap mari
- 0Reflux esofagian
- 3dureri de cap -ciocuri
- 0Sindroame de algii cefalice
- 3Dureri de cap
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Mai multe informații despre: Cefaleea Durere de gat