dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum
am dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice.de parfum etc.de obicei nu fumez, doar asa cateodata.am fost la doctorul de familie si mi/a spus ca e vb de o alergie sau de o ciuperca, asa ca mi/a prescris o reteta.si anume un spray care se numeste bioparox.am urmat tratamentul, insa daca fumez durerea revine.ce trebuie sa fac?ceva tratamente naturiste?ma poate ajuta careva?va multumesc si astept un raspuns!daniela
4 comentarii
trbuie sa ma ingrijorez daca am urmat tratamentul, mi/a trecut si reapare daca fumez sau inhalez mirosuri puternice?cineva mi/a spus ca e bine sa mananc miere pentru ameliorarea durerii.am urmat sfatul, insa durerea reapare daca fumez o tigara.daca treb sa nu mai fumez absolut deloc pentru a/mi trece definitiv, voi face acest lucru!dar nu stiu cat de grav poate fi daca fumez 2/3 tigari o data la o saptamana.chiar nu ma pot abtine sa fumez o tigara o data, la o cafea, cu o prietena.dar daca acesta e motivul pentru care durerea nu dispare, voi inceta sa mai fumez.astept raspunsul d/voastra!
este vorba tot despre primul meu mesaj.nu am primit nici un raspuns...mi/am raspuns singura, din greseala.
Bafta eu nu am mai fumat. Oare o fi in neregula ca m/am lasat asa de usor
e foarte bine ca te/ai lasat de fumat.si eu m/am lasat de fumat.sper ca de data asta e definitiv nici inainte nu fumam decat la sf de saptamana cand veneau prieteni pe la mine sau cand ieseam in cluburi etc.felicitari si tine/o tot asa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 3la radiografia pulmonara se vede daca fumez?
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 6rinita cronica hipertrofica si alergica
- 5glanda sublinguala umflata, nimeni nu imi spune de ce
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 3sinuzita, polipoza sau, si ceva mai grav
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 32Experienta mea cu tigara electronica E-Cigarete
- 1Pot sa fumez?
- 1Durere gat pulsativa
- 4Poate fi cancer la gat?
- 6Cum scap de depresie?
- 9Cum sa scap de fumat?
- 1Dureri cand intorc gatul stanga-dreapta
- 0Dureri ascutite si fulgeratoare la nivelul gatului
Mai multe informații despre: Fumatul Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: