dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum

18-06-2009
daniela oprea
Nu este medic/terapeut
daniela oprea
am dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice.de parfum etc.de obicei nu fumez, doar asa cateodata.am fost la doctorul de familie si mi/a spus ca e vb de o alergie sau de o ciuperca, asa ca mi/a prescris o reteta.si anume un spray care se numeste bioparox.am urmat tratamentul, insa daca fumez durerea revine.ce trebuie sa fac?ceva tratamente naturiste?ma poate ajuta careva?va multumesc si astept un raspuns!daniela
4 comentarii
0
18-06-2009, ora 18:45
daniela oprea
Nu este medic/terapeut
daniela oprea
trbuie sa ma ingrijorez daca am urmat tratamentul, mi/a trecut si reapare daca fumez sau inhalez mirosuri puternice?cineva mi/a spus ca e bine sa mananc miere pentru ameliorarea durerii.am urmat sfatul, insa durerea reapare daca fumez o tigara.daca treb sa nu mai fumez absolut deloc pentru a/mi trece definitiv, voi face acest lucru!dar nu stiu cat de grav poate fi daca fumez 2/3 tigari o data la o saptamana.chiar nu ma pot abtine sa fumez o tigara o data, la o cafea, cu o prietena.dar daca acesta e motivul pentru care durerea nu dispare, voi inceta sa mai fumez.astept raspunsul d/voastra!
0
18-06-2009, ora 19:44
daniela oprea
Nu este medic/terapeut
daniela oprea
este vorba tot despre primul meu mesaj.nu am primit nici un raspuns...mi/am raspuns singura, din greseala.
0
26-06-2009, ora 14:36
iulius caesar
Nu este medic/terapeut
iulius caesar
Bafta eu nu am mai fumat. Oare o fi in neregula ca m/am lasat asa de usor
0
26-06-2009, ora 15:06
daniela oprea
Nu este medic/terapeut
daniela oprea
e foarte bine ca te/ai lasat de fumat.si eu m/am lasat de fumat.sper ca de data asta e definitiv nici inainte nu fumam decat la sf de saptamana cand veneau prieteni pe la mine sau cand ieseam in cluburi etc.felicitari si tine/o tot asa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • E voie să faci sport dacă te doare în gât?
  • Cum să-ți relaxezi rapid gâtul
  •