sunt disperata - stare permanenta de discomfort in gat si gura
sunt atat de disperata. am sperat ca pot veni in tara la un control dar nu reusesc sa vin curand.
povestea mea: a inceput acum mai bine de 3 luni cu dureri in gat. mi s-a prescris antibiotic, care nu m-a ajutat deloc.
pe urma mi s-a recoltat cu un betisor de vata probe din gat si in urma acestei recoltari mi s-a prescris din nou antibiotic. mi-am facut endoscopia la stomac, colon..mi s-a gasit helicobacteria, am luat din nou 2.antibiotice.
am fost din nou la medic mi s-a prescris din nou antibiotic, si inca un antibiotic dar nu ma simt de loc mai bine.
acum zic medicii ca problema vine de la amigdalite. amigdalitele mele nu sunt deloc marite!!!
mi-am facut si o programare pentru operatie, dar abia in octombrie am primit programare (deci inca 3 luni de chin!!).
simt ca nu mai pot. mie frica sa nu-mi fac aoperatia degeaba, si pe urma sa ma probleme cu laringele sau plamanii!
problema e ca ma doare si limba, si gingia de sus si am o stare permanenta de discomfort in gat si gura.
de cateva ori dupa ce m-am spalat pe dinti si m-am clatit cu apa de gura, mi-am atins gingiile cu degetul si mi s-a desprins o pelicula albicioasa de pe gingie!!!
sunt disperata! am fost la atatia medici. chiar am fost si la un homeopat care mi-a prescris ceva pentru paraziti intestinali si euspongia c 30! tot nu m-a ajutat.
mentionez ca si pupilele gustative sunt marite.
raman recunascatoare pentru un sfat!
va multumesc
povestea mea: a inceput acum mai bine de 3 luni cu dureri in gat. mi s-a prescris antibiotic, care nu m-a ajutat deloc.
pe urma mi s-a recoltat cu un betisor de vata probe din gat si in urma acestei recoltari mi s-a prescris din nou antibiotic. mi-am facut endoscopia la stomac, colon..mi s-a gasit helicobacteria, am luat din nou 2.antibiotice.
am fost din nou la medic mi s-a prescris din nou antibiotic, si inca un antibiotic dar nu ma simt de loc mai bine.
acum zic medicii ca problema vine de la amigdalite. amigdalitele mele nu sunt deloc marite!!!
mi-am facut si o programare pentru operatie, dar abia in octombrie am primit programare (deci inca 3 luni de chin!!).
simt ca nu mai pot. mie frica sa nu-mi fac aoperatia degeaba, si pe urma sa ma probleme cu laringele sau plamanii!
problema e ca ma doare si limba, si gingia de sus si am o stare permanenta de discomfort in gat si gura.
de cateva ori dupa ce m-am spalat pe dinti si m-am clatit cu apa de gura, mi-am atins gingiile cu degetul si mi s-a desprins o pelicula albicioasa de pe gingie!!!
sunt disperata! am fost la atatia medici. chiar am fost si la un homeopat care mi-a prescris ceva pentru paraziti intestinali si euspongia c 30! tot nu m-a ajutat.
mentionez ca si pupilele gustative sunt marite.
raman recunascatoare pentru un sfat!
va multumesc
5 comentarii
angelica.. stiu ca am vorbit.. dar nu mai tin minte daca ai trimis poze cu gatul, faringele si amigdalele tale pe mail.. sa le vad si eu?
Domnule doctor nu v-am trimis poze. o sa fac si vi le trimit. va multumesc mult!
if, ce sa spun ? sunt f dezamagita!
am facut si operatia de amigdalite. operatia a fost usoara, m-am vindecat repede, dar discompfortul meu din gat nu a disparut.
am continuat mersul la medici, care spun ca mucoasa faringelui este afectata si ca trebuie sa ma multa rabdare, ca o sa ma vindec.
intre timp sunt 2-3 saptamani bine, dupa care incepe din nou ceva in gat.
eu iti doresc sanatate!
am facut si operatia de amigdalite. operatia a fost usoara, m-am vindecat repede, dar discompfortul meu din gat nu a disparut.
am continuat mersul la medici, care spun ca mucoasa faringelui este afectata si ca trebuie sa ma multa rabdare, ca o sa ma vindec.
intre timp sunt 2-3 saptamani bine, dupa care incepe din nou ceva in gat.
eu iti doresc sanatate!
Buna, cum ai rezolvat pana la urma cu gatul pt ca si eu de 3 luni ma confrunct cu o durere in gat pe partea stanga …am fost la 3 medici ORL si nu mi au zis nimic…. ca ar fi cica de la reflux…ok, dar sa nu treaca aceasta iritatie dupa atata timp!?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am trezit cu o mare durere de gat in partea dreapta
- 5perforatie de sept + dureri in zona gatului
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 4Exudat faringian
- 4amigdale marite
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 9amigdale cu puroi
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 2dilema: operatie sau nu?
- 1Durere gat, fata, cap
- 1Dureri de ceafa si gat
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 6amigdala dubla
- 1amigdalita
- 3Aplicarea tincturii de propolis direct pe amigdale
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 0amigdala rosie si umflata
- 3Amigdale inflamate si ganglioni mariti in zona gatului
- 2Amigdale umflate
Mai multe informații despre: Durere de gat amigdalele