M-a inselat. Merita sa mai continui?
am o relatie de 1 jumate si am trecut cu pr meu prin destule cu toate ca timpul este relativ scurt, el este un om cu 2 fete trece de la o stare la alta, cu ceva timp in urma el a cerut o pauza in relatie (3 zile) in care el si-a facut pe alta cu toate asta el a venit plangand dupa cele 3 zile zicand ca nu poate sa stea fara mine si a incercat sa stea cu alta doar ca sa ma uite...credetima ca dupa ce iam dat o palma el tot a insistat cateva zile cu diferite atenti si pana la urma iam mai dat o sansa(cu toate ca era constienta ca faceam poate o prostie dar il iubeam si il iubesc foarte mult)...ok dupa toate astea a trecut ceva vreme si de curand sa aflu ca el vb cu diferite fete (el fiind sofer pe taxi) zicand ca doar sunt cliente si atat intradevar nu am vazut sms ciudate dar am presimtire ca ar putea sa ma insele.nu pot sa inteleg dc daca eu ii ofer absolut tot ??imi reproseaza ca sunt prea buna, am toate chestiile astea pe constinta si nu mai pot ma macina simt ca o va face din nou... acu o ora ii cerui sa ne despartim si ma ia in gluma nu crede.explicatimi si mie va rog dc merita cu adevarat sau nu sa mai continui ??...si asta e doar o parte din cate a mai facut (nu in leg cu femei)
8 comentarii
daca merita sau nu..depinde de tine nu pot spune ca da merita sau nu...nu specific varsta ta si a lui...
cred ca cel mai bine este sa aveti o discutie fara certuri in care sa va ziceti care va sunt dorintele fiecaruia
cred ca cel mai bine este sa aveti o discutie fara certuri in care sa va ziceti care va sunt dorintele fiecaruia
Discuta cu o prietena, cu parintii, psihologul.
Decizia doar tu o iei fara sa fii influentata de nimeni.
Trebuie sa te gandesti ca iti doresti adevarata dragoste.
Adevarata dragoste nu te face sa suferi, nu te face sa plangi, nu iti da ganduri.
Adevarata dragoste te face sa zbori de bucurie si fericire, se intristeaza la cea mai mica grija a ta si incearaca sa o elimine, incearca sa iti elimine orice problema cat de mica ar fi ea.
Cauta sa iti gasesti linistea si bucuria si sa iti definesti cum ar arata dragostea adevarata pentru tine.
Apoi decide ce vei face in continuare, daca merita, daca iti doresti sa traiesti astfel toata viata.
Decizia doar tu o iei fara sa fii influentata de nimeni.
Trebuie sa te gandesti ca iti doresti adevarata dragoste.
Adevarata dragoste nu te face sa suferi, nu te face sa plangi, nu iti da ganduri.
Adevarata dragoste te face sa zbori de bucurie si fericire, se intristeaza la cea mai mica grija a ta si incearaca sa o elimine, incearca sa iti elimine orice problema cat de mica ar fi ea.
Cauta sa iti gasesti linistea si bucuria si sa iti definesti cum ar arata dragostea adevarata pentru tine.
Apoi decide ce vei face in continuare, daca merita, daca iti doresti sa traiesti astfel toata viata.
Important: Comunica cu el. Comunicati amandoi. Dragostea este comunicare. Spune-i ce te ingrijoreaza. Te va intelege si veti rezolva daca exista iubire si amandoi va doriti ca relatia sa mearga.
Nu pare sa fie un om serios dedicate relatiei voastre si cu planuri de viitor.
Cat despre vorbitul cu alte fete.. Soferii de taxi nu vorbesc la telefon constant cu clientii.
Cat despre vorbitul cu alte fete.. Soferii de taxi nu vorbesc la telefon constant cu clientii.
Draga Ancuta, nu ai nevoie de ajutor, ai nevoie de un timp pentru tine, pentru a te linisti si a te regasi astfel incat sa iti dai seama de ceea ce vrei cu adevarat si de ceea ce e bine pentru tine. In viata ta TU esti pilonul important, nu lasa emotiile si "pendularile" sufletesti-emotionale ale celorlalti sa-ti afecteze echilibrul tau psihic. Numai bine!
multumesc mult tuturor o sa tin cont de tot!!:)
@ Moldovan Ancuta
Am intalnit in viata 2 soferi de taxi care mi-au facut avansuri explicite si directe si unul care a oprit la o florarie, a cumparat un trandafir si cand am coborat mi-a dat trandafirul si cartea lui de vizita.
Hai sa iti zic din experienta unui barbat insurat care are o sotie pe care zice ca o iubeste, si alte n tinere pe care le ia la rand, fara sa se implice sentimental in nici un fel. Care e mai fraiera si ii pica in plasa. Sau care se considera desteapta si vrea sa faca doar sex: nu urmareste o relatie sentimentala.
Cam asa este prietenul tau: pe tine te iubeste, tu esti relatia de baza, femeia de la care pleaca si se intoarce si celelalte sunt pentru divertisment.
Eu nu cred ca astea au fost primele lui abateri si nici ultimele, sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc. Ia-l la bani marunti.
Ai accepta sa traiesti cu o asemenea persoana ?
Am intalnit in viata 2 soferi de taxi care mi-au facut avansuri explicite si directe si unul care a oprit la o florarie, a cumparat un trandafir si cand am coborat mi-a dat trandafirul si cartea lui de vizita.
Hai sa iti zic din experienta unui barbat insurat care are o sotie pe care zice ca o iubeste, si alte n tinere pe care le ia la rand, fara sa se implice sentimental in nici un fel. Care e mai fraiera si ii pica in plasa. Sau care se considera desteapta si vrea sa faca doar sex: nu urmareste o relatie sentimentala.
Cam asa este prietenul tau: pe tine te iubeste, tu esti relatia de baza, femeia de la care pleaca si se intoarce si celelalte sunt pentru divertisment.
Eu nu cred ca astea au fost primele lui abateri si nici ultimele, sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc. Ia-l la bani marunti.
Ai accepta sa traiesti cu o asemenea persoana ?
Cam asta e pretul pe care il platiti pentru o viata de femeie preacurva impreuna cu un barbat preacurvar. Nu degeaba a spus Dumnezeu 'Sa nu preacurvesti'. Si astazi sunt valabile legile Lui. El este acelasi, ieri, astazi si in veci. Aceasta lege nu a fost abrogata si nu se va abroga in veci. Pretul calcarii legilor lui Dumnezeu banuiesc ca il stiti. Sau poate vi se pare usor de suportat din moment ce continuati.
E vorba de viata voastra, o viata pentru care s-a platit un pret scump-jertfa Domnului Iisus Hristos. (Dute, si sa nu mai pacatuiesti).
E vorba de viata voastra, o viata pentru care s-a platit un pret scump-jertfa Domnului Iisus Hristos. (Dute, si sa nu mai pacatuiesti).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cateva sfaturi pt o dif de 6 ani?
- 2viata cam naspa
- 10sotia mea iubeste ca la 18 ani !
- 124Sotia indragostita de amant. Ce pot face?
- 3feeling putin ciudat... intr-o relatie
- 112Ma ajuta si pe mine cineva? sper sa aveti rabdare sa cititi
- 12eu sunt cea care cere prea mult?
- 3Sunt gelos pe prietena mea
- 8O alta probleme de cuplu
- 3sunt foarte dezorientata...am nevoie de ajutorul vostru
- 10m-am indragostit desi sunt casatorita
- 10De ce insala barbatii?
- 11Am inselat-o.. acum nu mai simt nevoia sa traiesc..
- 6Cer prea mult?
- 7Cum pot trece mai departe?
- 5L-am inselat si nu stiu cum sa-l ajut
- 22L-am inselat crezand ca nu-l mai iubesc, iar dupa mi-am dat seama de sentimente
- 9m.am indragostit de o femeie mai in varsta
- 1m-a inselat,
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: