Lovitura la glezna piciorului stang
Bună ziua! Va contactez în legătură cu o problema pe care o am la glezna piciorului stâng. Acum câteva ore, am încercat sa sar peste un obstacol, înalt de vreo 60-70 de cm, însă, săritura nu mi-a reușit, si am căzut pe picior în zona gleznei. Mentionez ca, obstacolul era pe iarba, si am căzut cu bazinul pe glezna. Nu pot spune ca am picat cu toată greutatea pe el, deoarece am atenuat oarecum cazatura cu mâinile. Atunci, pe loc, nu am auzit nicio trosnitura, si nu ma durea chiar asa de tare. Am greșit cu faptul ca am continuat sa merg încă vreo 20 de min, deoarece nu aveam alternativa. La vreo 10 minute după lovitura, m-am oprit, mi-am masat piciorul, am încercat sa îl mișc în diferite pozitii, si nu simțeam decât o durere ușoară, iar glezna nu era umflata. După cele 20 de minute de mers, am făcut o ora pauza. În ora aceea au început durerile. Mă doare și când stau, în acest moment, iar de mișcări din glezna nici nu se pune problema. Mi-a apărut și o umflatura uriașă pe exteriorul gleznei. Singurul lucru pe care îl pot face fără dureri prea mari este sa îndrept laba piciorului. Îmi puteți spune cam despre ce este vorba?(entorsa, luxație, ruptura..) Ar trebui sa ma duc la spital de urgenta, sau pot rămâne acasă, aplicând local clasica compresa cu gheata? În cât timp se poate vindeca? Deoarece săptămâna viitoare trebuie sa plec și la mare...
1 comentarii
Mergeti la Urgenta, consult clinic Ortoped si radiografie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2estetica glezne!!
- 4ectima nodulara
- 56durere picior drept
- 18blocarea gleznei prin artrodeza absolut necesara?
- 13Mica umflatura la glezna
- 3durere glezne
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 0durere la glezna.. rog indrumare
- 5contuzie la genunchi si la glezna
- 4Dureri de glezna doar cand piciorul este relaxat
- 7Dureri de glezna noaptea
- 8Probleme in zona gleznei
- 725 ani, dureri articulare insuportabile noaptea, umflaturi, roseata
- 4hematom
- 19Am calcat stramb - glezna umflata
- 5Durere glezna si umflatura la genunchi