durere la glezna.. rog indrumare
Buna seara!
Ma numesc Penes Georgiana si fac atletism de 5 ani. In luna februarie mi-a aparut o durere in zona tendonului lui achile.Cred ca am purtat incaltaminte mica, iar eu am continuat sa alerg, chiar daca durerile erau din ce in ce mai mari. Am umflatura de 4 luni. Am facut pauza 2 luni si am facut tarepie de 2 ori cu laser si curenti ionizare, dar durerea e tot mare...parca chiar mai mare uneori si umflatura nu a scazut.. Am fost consultata de 3 medici: 1 de specialitate de la centru de medicina sportiva si 2 nespecializati, ce mi-au dat antiimflamatoare, iar cel de specializare nimic concret. Va rog sa-mi spuneti ce as putea face mai departe si la ce medic ortoped as putea veni, de preferat in Bucuresti.
Va multumesc!
O seara buna!
Ma numesc Penes Georgiana si fac atletism de 5 ani. In luna februarie mi-a aparut o durere in zona tendonului lui achile.Cred ca am purtat incaltaminte mica, iar eu am continuat sa alerg, chiar daca durerile erau din ce in ce mai mari. Am umflatura de 4 luni. Am facut pauza 2 luni si am facut tarepie de 2 ori cu laser si curenti ionizare, dar durerea e tot mare...parca chiar mai mare uneori si umflatura nu a scazut.. Am fost consultata de 3 medici: 1 de specialitate de la centru de medicina sportiva si 2 nespecializati, ce mi-au dat antiimflamatoare, iar cel de specializare nimic concret. Va rog sa-mi spuneti ce as putea face mai departe si la ce medic ortoped as putea veni, de preferat in Bucuresti.
Va multumesc!
O seara buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Entorsa glezna dreapta cu probleme
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 35fractura bimaleolara stanga cu deplasare
- 3dureri la glezna cand merg
- 44entorsa glezna
- 3Glezna 'moale' sau platfus
- 2glezna care scapa
- 10Glezne umflate
- 0Umflatura la glezna piciorului stang, langa rotula.
- 0biopsie glezna drepta
- 16Fractura fara deplasare parcelara nualeola peroniera glezna dreapta.
- 1Entorsa glezna stanga fara umflatura
- 12glezna umflata
- 1Deja îmbătrânit sau fizioterapie?
- 1Umflatura glezna nedureroasa
- 6Parapareza spastica
- 6Tendonul lui Ahile
- 1Inflamatie glezna copil 5 ani
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
Mai multe informații despre: Traumatismele la sportivi glezna tendonul lui ahile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: