hematom

Mama mea a cazut peste o ladita si s-a lovit la glezna.nu a fost rana deschisa decat foarte superficial. in shimb s-a produs o umflatura sub piele in doar 10 secunde cat oul de gaina, posibil hematom prin ruperea unui vas.Nu a durut-o piciorul deloc.am pus comprese cu rivanol.Ce sa facem, va rog mult un sfat pentru ca nu vrea la medic, are 82 de ani.va rog un sfat! VA MULTUMESC!
4 comentarii

La varsta ei aceasta cazatura nu trebuie lasata asa ca se vindeca singura, mai bine o convingeti sa faca un control sa se asigure ca este bine.

Va trebui sa o duceti macar la Doctorul de familie, sa vada umflatura el va stii in mare parte unde sa va trimita sau daca trebui, dar chiar si la 82 anii nu trebuie sa lasam problemele asa ! Faceti tot posibilul sa o duceti la un medic

pentru domnul doctor popa sunt o persoana care sufera de o infectie cronica un bts si am fost la n doctori am luat n tratamente si tot nu scap de miros si mancarimi ce sa fac?exista vreun sanatoriu pentru astfel de cazuri?

Buna Seara ! Ma gandesc ca aveti candida din moment ce aveti mancarimi, am sa va trimit un mesaj privat cu niste instructiuni care va pot scapa de aceasta boala banala care este pe termen lung ! O seara placuta
Dr.Popa Alexandru Dorel
Victor Babes Timisoara
0731912372
Dr.Popa Alexandru Dorel
Victor Babes Timisoara
0731912372

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 2estetica glezne!!
- 5Durere la incheietura maini si amortela palmei
- 43Ruptura musculara partiala
- 4intepaturi in glezna
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 9fractura bimaleolara glezna
- 1entorsa la glezna..
- 10poliartrita reumatoid
- 7durere glezna