Durere glezna
Buna ziua!
Inainte sa merg la doctor, as vrea sa imi fac o idee despre ce se intampla. De vreo 5 zile ma doare destul de tare glezna dreapta, in special cand pasesc. Nu m-am accidentat in niciun fel, nu am calcat gresit, nu m-am lovit in nimic, nu am avut niciun fel de incident care sa declanseze aceasta durere. La inceput ma durea foarte putin dimineata, cand ma dadeam jos din pat si faceam primii pasi, insa in 2-3 zile durerea a inceput sa persiste pe tot parcurusul zilei. Acum iau Diclofenac 100 mg si sa aplic Nurofen Gel, dar nu observ o ameliorare semnificativa. Mentionez ca mi-am luxat glezna respectiva acum cativa ani... Este posibil sa nu se fi vindecat complet sau sa fi ramas cu o sensibilitate? Desi pana acum nu mi-a facut niciun fel de problema.
Multumesc!
Inainte sa merg la doctor, as vrea sa imi fac o idee despre ce se intampla. De vreo 5 zile ma doare destul de tare glezna dreapta, in special cand pasesc. Nu m-am accidentat in niciun fel, nu am calcat gresit, nu m-am lovit in nimic, nu am avut niciun fel de incident care sa declanseze aceasta durere. La inceput ma durea foarte putin dimineata, cand ma dadeam jos din pat si faceam primii pasi, insa in 2-3 zile durerea a inceput sa persiste pe tot parcurusul zilei. Acum iau Diclofenac 100 mg si sa aplic Nurofen Gel, dar nu observ o ameliorare semnificativa. Mentionez ca mi-am luxat glezna respectiva acum cativa ani... Este posibil sa nu se fi vindecat complet sau sa fi ramas cu o sensibilitate? Desi pana acum nu mi-a facut niciun fel de problema.
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua!
In elaborarea unui raspuns exista elemente infinit mai importante, pe care nu le-am inteles:
- sex, varsta, greutate/inaltime;
- status ocupational si sportiv, eforturi practicate zilnic;
- antecedente traumatice, reumatologic-inflamatorii, metabolice, vasculare etc.
- localizarea anatomica a durerii (la nivelul gleznei exista sute de puncte posibil dureroase, semnificand diagnostice profund diferite).
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
In elaborarea unui raspuns exista elemente infinit mai importante, pe care nu le-am inteles:
- sex, varsta, greutate/inaltime;
- status ocupational si sportiv, eforturi practicate zilnic;
- antecedente traumatice, reumatologic-inflamatorii, metabolice, vasculare etc.
- localizarea anatomica a durerii (la nivelul gleznei exista sute de puncte posibil dureroase, semnificand diagnostice profund diferite).
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Femeie, 27 ani, 60 kg, 1.75 m. Nu practic niciun sport si nici sala nu am mai facut in ultimul an. Glezna a fost luxata acum 6-7 ani, dar pana acum nu mi-a facut probleme (doar o sensibilitate la schimbarile de temperatura si atunci cand intru in apa marii).
Durerea pleaca de la glezna si se duce spre degete. Acum, ce-i drept, m-a mai lasat durerea fiindca am evitat sa calc cu toata greutatea pe ea, dar tot ma deranjeaza.
Multumesc pentru raspuns!
Durerea pleaca de la glezna si se duce spre degete. Acum, ce-i drept, m-a mai lasat durerea fiindca am evitat sa calc cu toata greutatea pe ea, dar tot ma deranjeaza.
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! De aprox. o luna mama mea are o durere de glezna, aceasta este umflata. 47 ani, 90 kg, 1.75, lucreaza ca vanzatoare, depunde efort zilnic. A fost diagnosticata cu gonartroza in trecut. A facut tratament cu xeforapid si mydocalm si durerile persita. ce e de facut?
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6glezna cu problema
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 3durere glezna
- 35fractura bimaleolara stanga cu deplasare
- 119recuperare picior dupa gips
- 11Glezne inflamate+tendoane ahile dureroase+lipoame
- 0operatie la glezna
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 9fractura bimaleolara glezna
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 4Dureri de glezna doar cand piciorul este relaxat
- 0glezna umflata
- 1Glezna umflata
- 19Am calcat stramb - glezna umflata
- 5Umflare glezna dupa cazatura
- 4Durere genunchi si glezna
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 1Glezna sta umflată de 2 luni
- 1Probabil luxare de gleznă.
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: