litiaza biliara
buna ziua, de cateva luni in coce ma lupt cu niste dureri in hipocondrul drept foarte violente de nu imi gasesc pozitia in care sa stau, am fost la un control si aqm depistat ca am o litiaza biliara cu 3 calculi, am facut si analize de sange au esit bune doar colesterolul rau peste limita cu 40, momentan tin regim alimentar i-au NO-SPA forte la nevoie, am luat si o serie de ampicilina, pot sa spun ca ma simnt mai bine nu ma mai doare asa. Ce pot sa fac sa nu imi revina acele dureri pana sa ajung la operatie. mentionez ca alaptez un bebe de 4 luni si trebuie sa aman cat mai mult operatia. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
cu atat mai mult cu cat alaptati un bebe ar trebui sa consultati un medic homeopat. remediile homeopate sun t indicate pe timpul sarcinii si in timpul alaptarii, nu afecteaza cu absolut nimic nici mama nici copilul.
-*
(*modificat de administrator)
-*
(*modificat de administrator)
daca analizele au iesit bine (nu ai leucocitoza) si tratamentul primit da semne ca functioneaza atunci poti amana un pic operatia. retine insa ca aceasta este necesara. colicile biliare repetate, chiar tratate cu antibiotic pot duce la o operatie mai dificila (adica sa nu se mai poata face laparoscopic)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 3litiaza biliara
- 4scaun imediat dupa masa
- 4prevenirea litiazei biliare
- 4litiaza biliara
- 2litiaza biliara
- 1litiaza biliara, gastrita si ulcer duodenal
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac
- 2litiasi biliare
- 1Litiaza biliara si Zeolit
- 1Litiaza biliara
- 1Pregatire colecistectomie
- 4Litiaza biliara
- 5Litiaza biliara - Interventie sau nu?
- 5Litiaza biliara, pietre la fiere
- 0Litiaza biliara
- 0Litiaza biliara
- 0Litiaza biliara tratament sau operatie
Mai multe informații despre: Litiaza biliara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: