imi poate da cineva o informatie?
Buna ziua!Sotul meu a fost la un control medical unde a facut o ecografie si i s-a spus ca are litiaza vezicala biliara si ca trebuie sa se opereze repede de piatra la fiere.Imi puteti spune va rog cam la ce pret ajunge aceasta operatie? si daca se poate si cu laser cam cat ar costa o astfel de operatie, tinand cont de faptul ca sotul meu nu este asigurat.El ar vrea sa se opereze cu laser.Va multumesc mult si sper ca ma veti ajuta.
4 comentarii
din pacate nu am ideie.Cineva mi a spus sa incercati sa mergeti la lasermed sau sa sunati acolo.-*. Nu stiu exact dar merita sa incercati aici avand in vedere ca sunt clinici private si sotul nu este asigurat cred ca e mai bine la o clinica privata care am inteles ca este mai ieftina decat la stat ca si neasigurat.(am citit asta pe un forum) Acum fiecare cu parerea lui.Eu nu stiu ce sa spun sigur doar.multa sanatate
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Cura chirurgicala a litiazei biliare depinde de amploarea afectiunii cat si de fondul biologic al pacientului ( prezenta de aderente in cavitatea abdominala, colecist greu de abordat laparoscopic etc.).Totodata abordul clasic cu incizie subcostala este mult mai traumatizant decat abordul laparoscopic, aparand riscul aparitiei de eventratii.In ultimul timp la o mare majoritate de pacienti se prefera interventia laparoscopica.Cel care stabileste tipul de interventie este medicul chirurg, astfel incat sa fie prevenite eventualele complicatii.
Buna!
Tatal meu are nevie de o proteza interna de genunchi, ma intereseaza daca se compenseaza total sau partial de Casa de Asigurari, sau ori ce alta informatie referitor la costul proteezei si firmele care produc aceste proteze.
Tatal meu are nevie de o proteza interna de genunchi, ma intereseaza daca se compenseaza total sau partial de Casa de Asigurari, sau ori ce alta informatie referitor la costul proteezei si firmele care produc aceste proteze.
Deocamdata asa-zisa operatie cu laser este doar o interventie laparoscopica...Tatal tau poate sa achite retroactiv la CAS obligatiile pe care le are, devenind asigurat. De operat trebuie sa se opereze, daca litiaza veziculara a fost confirmata...Atentie la regimul alimentar...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 4scaun imediat dupa masa
- 4prevenirea litiazei biliare
- 3operatie litiaza biliara
- 2litiaza biliara
- 4litiaza biliara
- 7litiaza bilira si vitaminele
- 0Consult... colon iritabil, spasme esofarigiene, litiaza biliara
- 1Litiaza biliara si Zeolit
- 1Litiaza biliara tratament non-chirurgical?
- 1Litiaza biliara
- 4Litiaza biliara
- 5Litiaza biliara, pietre la fiere
- 0Litiaza biliara
- 0Litiaza biliara
- 0Litiaza biliara tratament sau operatie
Mai multe informații despre: Litiaza biliara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: