ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

imi poate da cineva o informatie?

02-11-2005
andreea003
Nu este medic/terapeut
andreea003
Buna ziua!Sotul meu a fost la un control medical unde a facut o ecografie si i s-a spus ca are litiaza vezicala biliara si ca trebuie sa se opereze repede de piatra la fiere.Imi puteti spune va rog cam la ce pret ajunge aceasta operatie? si daca se poate si cu laser cam cat ar costa o astfel de operatie, tinand cont de faptul ca sotul meu nu este asigurat.El ar vrea sa se opereze cu laser.Va multumesc mult si sper ca ma veti ajuta.
4 comentarii
0
03-11-2005, ora 00:00
sorinqk
Nu este medic/terapeut
sorinqk
din pacate nu am ideie.Cineva mi a spus sa incercati sa mergeti la lasermed sau sa sunati acolo.-*. Nu stiu exact dar merita sa incercati aici avand in vedere ca sunt clinici private si sotul nu este asigurat cred ca e mai bine la o clinica privata care am inteles ca este mai ieftina decat la stat ca si neasigurat.(am citit asta pe un forum) Acum fiecare cu parerea lui.Eu nu stiu ce sa spun sigur doar.multa sanatate

(*modificat de admin)
0
08-02-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Cura chirurgicala a litiazei biliare depinde de amploarea afectiunii cat si de fondul biologic al pacientului ( prezenta de aderente in cavitatea abdominala, colecist greu de abordat laparoscopic etc.).Totodata abordul clasic cu incizie subcostala este mult mai traumatizant decat abordul laparoscopic, aparand riscul aparitiei de eventratii.In ultimul timp la o mare majoritate de pacienti se prefera interventia laparoscopica.Cel care stabileste tipul de interventie este medicul chirurg, astfel incat sa fie prevenite eventualele complicatii.
0
19-02-2007, ora 00:00
socatalin
Nu este medic/terapeut
socatalin
Buna!
Tatal meu are nevie de o proteza interna de genunchi, ma intereseaza daca se compenseaza total sau partial de Casa de Asigurari, sau ori ce alta informatie referitor la costul proteezei si firmele care produc aceste proteze.
0
20-02-2007, ora 00:00
Dr Marius Mihai PERIDE
Identitate neconfirmată
Dr Marius Mihai PERIDE
Deocamdata asa-zisa operatie cu laser este doar o interventie laparoscopica...Tatal tau poate sa achite retroactiv la CAS obligatiile pe care le are, devenind asigurat. De operat trebuie sa se opereze, daca litiaza veziculara a fost confirmata...Atentie la regimul alimentar...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: