operatie litiaza biliara
mama mea a avut acum 4 ani acesta operatie de litiaza biliara care a decurs bine dar in toti acesti ani a avut si are
dureri in locul unde a fost drena si senzatia de greata. ce inseamna aceste simptome daca poate cineva sa ne ajute. multumim.
dureri in locul unde a fost drena si senzatia de greata. ce inseamna aceste simptome daca poate cineva sa ne ajute. multumim.
3 comentarii
Daca durerea este la locul unde a fost tubul de dren ar trebui sa faca o vizita la chirurgul care a operat-o si o ecografie abdominala.
va multumesc mult doamna doctor Balcan pentru raspuns, intr-adevar mama are o programare pentru
ecografie, din pacate chirurgul care a operat-o e mai greu de vizitat, deoarece operatia a fost efectuata intr-o tara straina. oricum mii de multumiri inca o data.
ecografie, din pacate chirurgul care a operat-o e mai greu de vizitat, deoarece operatia a fost efectuata intr-o tara straina. oricum mii de multumiri inca o data.
D-na Dr.Balcan, v-as ruga, daca aveti putin timp, sa-mi dati mai multe informatii despre litiaza biliara...parerile, in ceea ce ma priveste, au fost impartite.
Ecografic mi s-a zis ca este plin de pietre, dar nu am nici-o alta simptomatologie, decat f.rar usor disconfort sub coasta, in rest nimic.
Ce ma sfatuiti sa fac???
Va multumesc.
Ecografic mi s-a zis ca este plin de pietre, dar nu am nici-o alta simptomatologie, decat f.rar usor disconfort sub coasta, in rest nimic.
Ce ma sfatuiti sa fac???
Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi poate da cineva o informatie?
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 3litiaza biliara
- 4scaun imediat dupa masa
- 4prevenirea litiazei biliare
- 7cum traim fara fiere?
- 2litiaza biliara
- 4litiaza biliara
- 2litiaza biliara
- 1litiaza biliara, gastrita si ulcer duodenal
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac
- 2litiasi biliare
- 1Litiaza biliara si Zeolit
- 4Litiaza biliara
- 5Litiaza biliara - Interventie sau nu?
- 5Litiaza biliara, pietre la fiere
- 0Litiaza biliara tratament sau operatie
Mai multe informații despre: Litiaza biliara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: