operatie litiaza biliara

mama mea a avut acum 4 ani acesta operatie de litiaza biliara care a decurs bine dar in toti acesti ani a avut si are
dureri in locul unde a fost drena si senzatia de greata. ce inseamna aceste simptome daca poate cineva sa ne ajute. multumim.
dureri in locul unde a fost drena si senzatia de greata. ce inseamna aceste simptome daca poate cineva sa ne ajute. multumim.
3 comentarii

Daca durerea este la locul unde a fost tubul de dren ar trebui sa faca o vizita la chirurgul care a operat-o si o ecografie abdominala.

va multumesc mult doamna doctor Balcan pentru raspuns, intr-adevar mama are o programare pentru
ecografie, din pacate chirurgul care a operat-o e mai greu de vizitat, deoarece operatia a fost efectuata intr-o tara straina. oricum mii de multumiri inca o data.
ecografie, din pacate chirurgul care a operat-o e mai greu de vizitat, deoarece operatia a fost efectuata intr-o tara straina. oricum mii de multumiri inca o data.

D-na Dr.Balcan, v-as ruga, daca aveti putin timp, sa-mi dati mai multe informatii despre litiaza biliara...parerile, in ceea ce ma priveste, au fost impartite.
Ecografic mi s-a zis ca este plin de pietre, dar nu am nici-o alta simptomatologie, decat f.rar usor disconfort sub coasta, in rest nimic.
Ce ma sfatuiti sa fac???
Va multumesc.
Ecografic mi s-a zis ca este plin de pietre, dar nu am nici-o alta simptomatologie, decat f.rar usor disconfort sub coasta, in rest nimic.
Ce ma sfatuiti sa fac???
Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi poate da cineva o informatie?
- 6regim postoperatoriu-pt litiaza biliara
- 3litiaza biliara
- 4scaun imediat dupa masa
- 4prevenirea litiazei biliare
- 2litiaza biliara
- 4litiaza biliara
- 2litiaza biliara
- 1litiaza biliara, gastrita si ulcer duodenal
- 0nisip la fiere - litiaza biliara
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac